De 20 beste grønne

Hvilken økologisk neglelakk er den beste? Og hvilken naturlig bodylotion, ansiktskrem og sjampo bør du velge? Vi har funnet de beste grønne produktene til deg!

© costume.no
1 / 21

Hvilken økologisk neglelakk er den beste? Og hvilken naturlig bodylotion, ansiktskrem og sjampo bør du velge? Vi har funnet de beste grønne produktene til deg!

© costume.no
2 / 21

Ny oppstrammende og næringsgivende øyenkrem som fukter, pleier og styrker den sarte huden rundt øynene. Açai Eye Cream inneholder ingredienser som styrker elastisiteten og virker vitaliserende, reduserer fine linjer og øker mikrosirkulationen. Açai Eye Cream er helt uten parfymestoffer.

Hudpleieserien Rudolph Care er svanemerket og sertifisert av økologiske Ecocert.

Açai Antioxidant Eye Cream 15 ml. fra Rudolph Care, 700 kr.

© costume.no
3 / 21

Det greske hudpleiemerket Korres har sine røtter i homeopati og de naturlige produktene ble til i Athens første homeopatiske apotek. Wild Rose Cream er en fuktighetsgivende og lysnende ansiktskrem for alle hudtyper, beriket med villrose som jevner ut fine linjer og reduserer pigmentflekker. Villrose har også et høyt innhold av C-vitamin som har en oppbyggende effekt.

Wild Rose Cream fra Korres, 289 kr.

© costume.no
4 / 21

CHI har nå lansert en organisk serie, basert på olivenolje, som kan brukes på alle hårtyper. Silkeoljen er en lett kur med sertifiserte, organiske essensielle oljer, naturlige oljer og en unik blanding av ekstrakter spesielt utviklet for alle hårtyper. Oljen pleier, beskytter og gjenoppbygger håret ditt med proteiner, og reparerer slitte tupper. Håret ditt blir beriket med A-, B- og E-vitaminer, og vil dufte av jasmin. Kuren skal ikke skylles ut.

Olive Nutrient Therapy Silk Oil fra Chi Organics, 560 kr.

© costume.no
5 / 21

Trio Glo Eye Shadow er en komplett øyenskygge med base, kontur og highlighter i ett. Trioen inneholder en blanding av antioksidanter, vitamin A, C og E samt grønn te-ekstrakt. Fargene kan jobbes med; du kan enten velge en lys og lett farge, eller legge flere lag for å øke fargeintensiteten.

Trio Glo Eye Shadow i fargen Sandstone fra Gló Minerals, 330 kr.

Pure abundance volumizing shampoo fra Aveda til 200 kr. © Morten Andersen
6 / 21

Pure abundance volumizing shampoo fra Aveda til 200 kr.

Avedas Pure abundance volumizing shampoo understøtter dit hårs struktur ved at give det fugt og samtidig lette det, så du kan opnå den volumen, du ønsker. Lad altid din shampoo sidde et par minutter, efter du har skummet den op. Så giver du den bedre mulighed for at påvirke dit hår.

Se den bedste naturlige øjencreme på næste side.

  © costume.no
7 / 21

Produktene fra Isun er 100 prosent økologisk med kun naturlige planteingredienser. I disse produktene finner du ingen kjemiske, kunstige eller syntetiske konserveringsmidler og heller ingen testing på dyr. Ingrediensene er levende planter og skjønnhetsfremmende mineraler - spesielt Ormus har sterke livgivende egenskaper som gir næring og glød til huden.
Denne dusjsåpen, med naturlige, plantebaserte ingredienser, sikrer deg en frisk og deilig start på dagen.

Organic Shower Gelé fra Isun, 315 kr.

© costume.no
8 / 21

Denne dyptrensende masken skal mikses med vann, og gir en glødende og ren hudoverflate.

Flower Petal Deep Cleanser & Mask fra The Organic Pharmacy, 395 kroner.

Wild yam omega 7 firming body repair cream fra Ren til 445 kr. © Morten Andersen
9 / 21

Wild yam omega 7 firming body repair cream fra Ren til 445 kr.

Rens produkter er uden nogen form for tilsætningsstoffer og giver ligeledes huden et fugtboost i både overfladen og dybden. Har du behov for en federe creme, der hvor du er ekstra tør eller i den kolde tid, kan du blande lidt olie i din bodylotion.

KLIK HER, OG TEST HVILKEN SKØNHEDSTYPE DU ER.

© costume.no
10 / 21

Weledas fotkrem pleier og frisker opp trette og verkende føtter, styrker huden og gjør den glatt og smidig. Kremen kjøler ned brennende føtter, og har en frisk sitrusduft av ekte eteriske oljer. Smør inn føttene daglig etter behov.

Foot Balm fra Weleda, 167 kr.

Citrus hand cream fra Jurlique til 180 kr. © Morten Andersen
11 / 21

Citrus hand cream fra Jurlique til 180 kr.

Den biodynamiske nummer et inden for håndcreme er Jurliques Citrus hand cream, der dufter frisk af citroner, som også har en rensende effekt på huden.

Se den bedste naturlige shampoo på næste side.

© costume.no
12 / 21

Unn huden din en fuktighetsgivende og næringsrik ansiktsmaske - det beste våpenet mot tørr, gusten og stresset hud. Med naturlige antioksidanter, polysakkarider og enzymer, rå honning og gojibær fra Tibet er denne ansiktsmasken den ultimate gaven til huden.

Honey-Goji Berry Mask fra Isun, 360 kr.

© costume.no
13 / 21

Olive Treatment Paste er en rik og myk hårkur uten parabener som inneholder sertifiserte, organiske oljer og ekstrakter som behandler, reparerer, fukter og gjenoppbygger tørt, skadet og fargebehandlet hår. Påfør en god mengde av kuren etter sjamponering, og jobb den godt inn i håret. La den virke i 1-3 minutter, eventuelt i 15 minutter inntullet i et håndkle for en ekstra intensiv behandling. Skyll ut. Resultatet er et silkemykt og glansfullt hår.

Olive Nutrient Therapy Treatment Paste fra Chi Organics, 299 kr.

Organic mascara i black fra Nvey til 189 kr. © Morten Andersen
14 / 21

Organic mascara i black fra Nvey til 189 kr.

Nvey giver det bedste bud på en økologisk mascara. Den er tårefast og holder vipperne buede hele dagen. En økologisk mascara er ofte lidt tørrere og afgiver derfor ikke så meget farve som en klassisk mascara, og du skal derfor bruge længere tid på at bygge den op lag for lag.

Se den bedste naturlige håndcreme på næste side.

© costume.no
15 / 21

Denne håndbalmen fra Balm Balm, som er 100 prosent sertifisert organisk, gir fuktighet til tørre, ru hender. Den rike kremen inneholder sheasmør, solsikkeolje, jojoba, calendula og rose geranium som pleier og roer ned huden, og etterlater hendene dine silkemyke og velduftende. Kremen kan også brukes på tørre lepper, albuer, føtter og andre steder på kroppen som trenger akutt fuktighet.

Rose Geranium Handbalm fra Balm Balm, 155 kr.

© costume.no
16 / 21

En tørr olje som er en kombinasjon og et konsentrat av 12 planteoljer og eteriske oljer. Oljen nærer og beskytter ansikt, kropp og hår, og gir deg en sunn glød, glatter ut fine linjer og pleier huden. Den unike kombinasjonen av essensielle oljer gir huden næring, fukt og oksygen, og gjør at huden lettere reparerer og beskytter seg selv.

Huile Absolue Organic Serum fra Patyka, 445 kr.

Watercolors non-peel off polish i hippie chick fra Honeybee Gardens til 70 kr. © Morten Andersen
17 / 21

Watercolors non-peel off polish i hippie chick fra Honeybee Gardens til 70 kr.

Honeybee Gardens' økologiske neglelakker er vandbaserede og har en tørretid på cirka 15 minutter. Vær opmærksom på, at vandbaserede neglelakker kan være svære at få af igen, og den første gang skal du fjerne lakken allerede efter to til tre dage for at se, hvordan neglene reagerer. Hvis lakken sidder fast: Smør jojobaolie på neglene, inden du påfører lakken.
Se den bedste naturlige øjenskygge på næste side.

© costume.no
18 / 21

Fjern makeupen din effektivt uten å etterlate et lag på huden med denne lette rensemelken. Den myke konsistensen fjerner sminke og renser huden på en mild måte.

Organic Face Cleanser for Dry Skin fra Patyka, 250 kroner.

Rose plus anti-aging fra The Organic Pharmacy til 1.399 kr. © costume.dk
19 / 21

Rose plus anti-aging fra The Organic Pharmacy til 1.399 kr.

Rose plus anti-aging fra The Organic Pharmacy kombinerer økologi og anti-aging i en opstrammende og kollagen-boostende cocktail. Brug også din ansigtscreme på de sarte omgivelser på din hals og dine hænder. Se den bedste naturlige neglelak på næste side.

© costume.no
20 / 21

Med 100 prosent botaniske aromaingredienser skal denne moderne og feminine duften gjerne påføres på dine pulspunkter.

Ancient Attar Pure-fume Spirit Aroma Spray fra Aveda, 975 kroner.

Amazing baze i golden glow fra Jane Iredale til 350 kr. © Morten Andersen
21 / 21

Amazing baze i golden glow fra Jane Iredale til 350 kr.

Jane Iredale laver de mest naturtro mineralfoundations på markedet, og de er gode til at dække urenheder. Brug en mindre børste rundt om næstefløjen og i øjenkrogen end den, du bruger i resten af ansigtet.
Se den bedste naturlige bodylotion på næste side.

Mer om Skjønnhetsnyheter? Motta Costumes nyhetsbrev