Derfor vil du ha denne i duftgarderoben din

Visste du at den ikoniske signaturduften Infusion d’Iris fra Prada er en favoritt i Norden?

Stadig flere ønsker å bygge en såkalt duftgarderobe med favoritter som passer til ulike årstider, anledninger og ikke minst humør.

Les Infusions de Prada er livlige, men subtile kvalitetsdufter som passer perfekt inn i enhver baderomshylle.

Duftkolleksjonen fra Prada er skapt med fokus på innovasjon, teknologi, kvalitet og håndverk, med de mest dyrbare råvarene i verden.

Det italienske motehuset ble grunnlagt i 1913 i Milano, i dag med en kvinne i spissen – Miuccia Prada. Sammen med Master Perfumer Daniela Andrier har hun tolket gamle duftteknikker for å skape en rekke moderne unisexdufter.

De vakre flakongene til Les Infusions de Prada har ekte saffianoskinn rundt korken og vil passe perfekt på baderomshyllen.

Også parfymeflakongen har essensen av Prada i seg – vintage og sofistikert med et hint av fantasi. Fargen på korken i lekkert saffianoskinn – motehusets signaturmateriale, viser til selve stjerneingrediensen i hver duft, som for eksempel lysegrønt for iris eller oransje for mandarin. Kombinasjonen av andre ingredienser i tillegg til hovedingrediensen gir likevel en mer unik duft.

Infusion d’Iris Eau de Parfum er signaturduften i kolleksjonen. Dette er en luksuriøs og elegant duft med eksentriske toppnoter av appelsinblomst og neroli som lar tankene vandre til sørligere strøk, i tillegg til hjertenoter av iris, galbanum og mastikstre og dyrbare bunnoter av virginiaeiner, røkelse og benzoin. Sammen skaper de en floral, treaktig og moderne bukett, som vil falle i smak hos mange.

Infusion d’Iris Eau de Parfum har noter av blant annet iris, neroli og mandarin.

Duften ble for første gang introdusert i 2007, og navnet er inspirert av den gamle ekstraktmetoden hvor man bløtla iris i hele seks måneder for å kunne få ut de luksuriøse ekstraktene av søte irisnoter.

Og nettopp fokuset på de rene ingrediensene sammen med moderne teknologi gir unike duftkombinasjoner som passer veldig godt i Skandinavia, hvor renhet og kvalitet alltid har vært viktig.

Infusion d’Iris Eau de Parfum og de andre duftene i Les Infusions de Prada finner du hos Kicks.no.