© anna stokland

Dette budsjettvennlige serumet bør alle ha

Endelig et serum som fungerer for alle hudtyper - uten at det ruinerer deg.

Stjerneingrediensen til apotekmerket A-derma er og blir havre - nærmere bestemt rhealba-havre. Plantesaften har nemlig en fantastisk evne til å berolige, fukte og styrke hudbarrieren, som er alfa og omega for en velfungerende hud. For å sikre best mulig effekt, brukes de helt unge frøplantene fra havren – og det er her konsentrasjonen av virkestoffene er størst.

I tillegg til havre inneholder det nye Hyalu 3-i-1-serumet fra A-dermas Biology-serie også løvetannekstrakt, som beskytter huden mot forurensning, samt 1 % hyaluronsyre, som binder fuktigheten i huden – og som gjør at huden umiddelbart vil se fyldigere ut. Serumet har ingen tilsatt duft eller eteriske oljer, og serumet kan brukes på selv den mest sensitive huden. Også rundt øynene.

Den beroligende effekten kan virkelig kjennes. Hvis du er kjent med den litt brennende følelsen som ofte følger med å ha sensitiv hud – og som for mange utløses av vinterkulden eller sola – så er vi overbevist om at du vil elske dette serumet. Det er nettopp fordi det med en gang beroliger og lindrer huden. Og vi er dessuten ganske begeistret for at serumet umiddelbart reduserer fine linjer og totalt sett gjør huden fyldigere å se på. Bruk serumet under fuktighetskremen din, og bruk serumet etter behov utover dagen.