REN Morrocan Rose Otto Body Wash, kr 235.
© costume.no

Luksus i dusjen

Unn deg litt luksus i dusjen. Invester i gode produkter og få bukt med tørr og gusten vinterhud.

Den britiske hudpleieserien REN satser nå stort i Norge. Før kunne man bare kjøpe produktene hos Visage i Oslo, men nå er REN i salg hos Cubus sine parfymerier over hele landet. REN er basert på naturlige bio-aktive ingredienser. Dusjsåpen Moroccan Rose Otto Bodywash har blitt kåret av det amerikanske magasinet, InStyle, til den beste dusjsåpen hele seks år på rad.

REN Morrocan Rose Otto Body Wash, kr 235.
© costume.no

REN Moroccan Rose Otto Body Wash, kr 235 hos Cubus.

Moroccan Rose Otto Body Wash inneholder, som navnet også hentyder, den eksklusive marokkanske Rose Otto-oljen. Oljen fremstilles på roseblader som høstes ved soloppgang og virker pleiende og beroligende på huden. Ren bruker kun naturlige eteriske oljer og naturlig fremstilt parfyme. Det er duften i Moroccan Rose Otto-serien som gjør at såpen og oljen virker beroligende mot stress.

REN Moroccan Rose Otto Bath Oil, kr 355.
© costume.no

REN Moroccan Rose Otto Bath Oil, kr 355 hos Cubus.

Sliter du med tørr og gusten vinterhud kan REN Moroccan Rose Otto dusjsåpe og badeolje være verdt å prøve. REN har fått mye oppmerksomhet i internasjonal presse etter at de kom på markedet på slutten av 90-tallet og har en rekke celebre fans som Madonna, Kate Moss, Uma Thurman og Christy Turlington for å nevne noen.