Påmelding Skjønnhetskåring 2016

Stella og Costume Beauty inviterer deg til å delta i kåringen av de beste skjønnhetsproduktene som er lansert i løpet av 2015. Gå ikke glipp av muligheten til å få nettopp ditt produkt inn på denne eksklusive listen!

En fagjury med solid erfaring fra bransjen kårer skjønnhetsvinnere innen 10 ulike kategorier, og du som leverandør står fritt til å nominere alle dine nye produkter som har blitt lansert i 2015.

JURY Juryen vurderer alle de nominerte produktene og kårer en vinner per kategori basert på en rekke kriterier. Alle de nominerte produktene vil bli grundig testet av juryen, som vil velge én vinner per kategori, ut fra en rekke forskjellige kriterier. Blant annet skal juryen vurdere om pro­duktet holder det det lover, om det er nyskapende, og hva slags helhet­ sinntrykk produktet gir, basert på både kvalitet og estetikk.

KATEGORIER * Årets beste duft

  • Årets beste dekorative make up

  • Årets beste teint make up

  • Årets beste ansiktspleie

  • Årets beste kroppspleie

  • Årets beste grønne/økologiske produkt

  • Årets beste hårpleie

  • Årets beste hårstyling

  • Årets beste styling/pleieverktøy

  • Årets beste budsjettprodukt

KÅRING, PREMIERING OG PR Vinnerne vil presenteres på et luk­ket arrangement den 15. mars. Alle vinnerne får utdelt pressemateriell som kan brukes i videre markeds­ føring av produktene. Videre blir alle vinnerne presentert digitalt på både costume.no (beautyseksjonen) og stellamagasinet.no, samt over flere sider i papirutgaven av Stella nr 4. Når vinnerne er klare, vil leserne inviteres til å kåre sin favoritt blant de ti vinnerne, og én heldig leser vil få en goodiebag med alle årets skjønn­hetsvinnere.

PÅMELDING OG FRISTER Påmeldingen må skje på nett innen 11. desember.

DU MELDER DEG PÅ HER

Alle de påmeldte produktene sendes oss i fysisk forstand i 7 eksemplarer (slik at alle i juryen får testet alle produktene, samt at vi trenger eksemplarer til fotoshoot). Disse må vi ha i hende innen 16.12.

PRODUKTADRESSER

Bud: Bonnier Media AS, Øvre Vollgt 6, 0158 Oslo, merk forsen­delsen Mari/Skjønnhetskåring.

eller

Post: Bonnier Media AS, Boks 61, Sentrum, 0101 Oslo, merk forsen­delsen Mari/Skjønnhetskåring.

SPØRSMÅL Alle henvendelser sendes til beauty@bonnier.no