Slik får du perfekte negler til sommeren

Denne guiden viser deg hvordan, samt hvilke 12 trendfarger du bør gå for!

Sunne negler = vakre negler, men du trenger ikke reise til en neglesalong for å få til et lekkert resultat!

Det siste året har det vært spesielt viktig å vaske hendene ofte, og mange av oss opplever at hendene og neglene blir fortere tørre enn normalt. Nøkkelen til fine, myke og rynkefrie hender vil derfor være å tilføre fuktighet regelmessig. En god håndkrem er redningen, så gjør det til en vane å alltid ha det med i vesken!

Det vil dessuten være en fordel om håndkremen din inneholder pleiende ingredienser, slik som OPI sin “Protective Hand, Nail & Cuticle Cream” med cupuacu og sheasmør, tusenfrydblomst og hvit te.

De fleste av oss setter pris på velstelte negler som gir et godt førsteinntrykk, og hemmeligheten bak et vellykket resultat er å sette av litt tid og gjøre et godt forarbeid.

Før du setter i gang med manikyren kan du enkelt lage en hyggelig atmosfære hjemme, med beroligende musikk, duftlys og en kopp med god te. Start gjerne med å gi hendene et vannbad i noen minutter for å bløtgjøre neglebånd og negler - og du er klar for å følge guiden under!

9 steg til perfekt manikyr hjemme

Start med å fjerne rester av gammel neglelakk. Til dette kan du bruke Expert Touch Lacquer Remover og Expert Touch Nail Wipes fra OPI. Neglelakkfjerneren inneholder aloe vera og virker nærende på både negler og neglebånd, mens wipes’ene er lofrie og absorberende.

Bruk ProSpa Exfoliating Cuticle Cream til å massere inn på negler og neglebånd. La produktet virke en stund før du tørker av.

Bruk Cuticle Stick til å dytte neglebåndene (stedet der huden og neglen møtes) forsiktig tilbake. Det vil forlenge neglesengen, og få neglene til å se lengre og mer velstelte ut.

Den største trenden på neglefronten denne sesongen er korte negler, og du kan bruke Crystal File fra OPI til å file neglene til ønsket lengde og form. Et tips er å alltid file inn mot midten i én retning.

Nå skal neglene klargjøres for lakk, ved å først bruke OPI Natural Nail Base Coat. Denne legger seg i rillene på neglen slik at det blir enklere å lakke. Resultatet blir en overflate som er både glattere og jevnere, i tillegg til at neglene får bedre holdbarhet og glans. Rist flasken godt før bruk og påfør ett lag.

Finn frem ønsket fargenyanse på neglelakken du vil bruke. OPI sine Nail Laquer-lakker finnes i over 150 ikoniske nyanser, så du finner garantert en favoritt.

Rist flasken godt først, legg ett tynt lag med lakk og la det tørke før du påfører et lag til. Husk at det er bedre å legge tre tynne strøk enn to tykke!

For best mulig resultat bør du avslutte med OPI Top Coat. Ikke bare får overlakken neglelakken til å tørke raskere, men den vil også forsegle og forlenge manikyren. Et godt tips er å påføre et nytt lag overlakk annenhver dag! Ønsker du en ekstra høyglanset finish vil overlakken Brilliant Top Coat være et godt valg.

For en manikyr som er tørr i løpet av minutter, kan du bruke den praktiske sprayen Rapidry til slutt. Den tørker neglelakken til en jevn og holdbar finish på rekordtid! Sprayes fra ca 20 cm avstand, ett minutt etter at du har påført lakken.

Helt til sist avslutter du med å påføre en dråpe OPI Nail & Cuticle Oil på neglebåndene, og å smøre inn hendene med Protective Hand Nail & Cuticle Cream.

PS: Visste du at kostholdet ditt har mye å si for hvor sunne neglene dine er? Du bør derfor passe på å få i deg nok sink, selen og vitamin B!

OPI sin nye Hollywood-kolleksjon

For å feire merkets 40-årsjubileum har OPI lansert 12 freshe og glamorøse nyanser neglelakk i fire forskjellige formler.

Fra øverst til venstre: Emmy, have you seen Oscar? // I’m Really an Actress Movie Buff // 15 Minutes of Flame

Vi introduserer en vakker blanding av nøytrale farger sammen med fargerike, sier Jill Bartoshevich som er OPIs globale direktør av fargekolleksjonene.

Alle neglelakkene ville vært perfekte til den røde løperen, fra den klassiske Hollywood-stilen (intense, dype nyanser av rødt og rosa) til mer trendy og forfriskende fargetoner av dus sitron, skiferblå, tyggegummirosa og kellygrønn.

De varme, nøytrale fargene i krem, terrakotta og lilla nyanser gir en naturlig eleganse, og setter prikken over i-en på antrekket!

“Denne kolleksjonen samler virkelig sammen diva-ekstravaganse og old school glamour. Vi har tolket klassiske stiler og gitt dem en ny vri.”

Alle neglelakkene i Hollywood-kolleksjonen, samt andre produkter fra OPI finner du her!