© Getty Images

Slik skal brynene dine se ut i 2019

Mannen bak Instagrams mest populære bryn forteller om årets største trender – også de øyenbryn du skal unngå!

Øyenbryn er fremdeles i fokus hos norske kvinner, men bryn-moten endrer seg fra år til år.

Få et overblikk over hvordan øyenbrynene dine skal se ut i 2019, og hvilke look du skal styre utenom. Bryneksperten Kenny Anker guider deg til årets fineste bryn.

Les her: 3 oljer som får øyenbryn til å vokse!

Hvordan skal brynene se ut i 2019?

"Å få stylet brynene slik at de ser velpleide og polerte ut er fortsatt en trend i 2019. I år kommer det enda mer fokus på styling delen - altså sminken - enn hva det var i fjor. Flere bryn blir frisert og formet med hjelp av en brow gel. Det kommer mer sminke på brynene i 2019, men de skal fremdeles se naturlig ut.

Kort sagt er det tre store trender i 2019:

  1. Å få stylet brynene

  2. Fyldige og velformede bryn

  3. Påføre mer makeup på brynene."

Hvilke kvinner kan man få inspirasjon fra til 2019`s bryn?

“Det er sjeldent at jeg sier det, men i 2019 er det faktisk mange personer man kan se på: Vanessa Hudgens og Allison Williams, også er det selvfølgelig it-girls som Shay Mitchell og mange andre."

Hvilke bryntrend vinker vi farvel til i 2019?

"Semi-permanent bryn er en av de 2018-trendene vi vinker farvel til. Tidligere har jeg nevnt at det har vært en quick fix, som raskt ville gi deg et par nye bryn. Ofte er det ikke de raske beslutninger som er de beste. Flere amerikanske kjendiser har allerede fått fjernet deres microblading. Derfor sier vi i 2019 farvel til semi-permanente bryn og nei til de overdrevne dyre lase-behandlinger."

Psst! 15 basisprodukter du bør ha i sminkepungen..

Avblekede bryn er begynt å komme frem i motebildet - det var blandt annet en del av Pradas og Saks Potts`AW19-show. Tror du på denne trenden?

“Jeg tror absolutt ikke på den avblekede bryntrenden. Og hvertfall ikke i Skandinavia. Generelt i Skandinavia har vi lysere bryn og farger oss til mørkere bryn enn naturen har gitt oss, i motsetning til for eksempel Beverly Hills hvor man ikke får farge på brynene når man besøker en Brow Bar. Derfor tror jeg ikke på de avblekede brynene.. hvertfall ikke ennå!"