Sommerens fineste smykkelansering

Denne nye stjernetegn-kolleksjonen må du se!

Nå har David-Andersen lansert en ny stjernetegn-kolleksjon, som er hentet frem fra arkivet, redesignet og tilpasset dagens motebilde.

De nye stjernetegn-anhengene er tidløse, vakre lykkesymboler - og blir laget i forgylt sølv med fem nydelige emaljefarger i blå, grønne og grå fargetoner.

Stjernetegnet ditt forteller noe om når på året du er født og hvilke kvaliteter du har.

Fine å kombinere sammen

Anhengene er perfekte å kombinere med andre smykker, og du kan gjerne bruke flere sammen for å samle symbolene til dine nære og kjære. Ved å bruke forskjellig lengde på kjedene får du et unikt og personlig uttrykk!

Stjernetegn er både et fint og visuelt mer spennende alternativ til bokstavsmykker, som har vært i motebildet de siste årene.

Det er en perfekt gave å unne seg selv, eller å gi til en nær venninne/mor eller som dåpsgave til et lite barn.

Produseres i Oslo

Alle smykkene i stjernetegn-kolleksjonen produseres lokalt i Oslo, og med på laget har David-Andersen fått med seg den dyktige illustratøren Helene Egeland.

Den nye kolleksjonen er nå i salg hos David-Andersen, du finner smykkene på nett og i deres fysiske butikker.

Sommerens fineste blomstersmykker

I forbindelse med 140 års-jubileet i fjor, relanserte David-Andersen en gammel og unik emaljekolleksjon kalt Flora. De lekre smykkene passer perfekt til sommerens bohemske blomstertrend:

Kolleksjonen er en samling av nydelige anheng inspirert av den norske floraen, og disse smykkene både formes og håndmales i Oslo. Anhengene kan brukes hver for seg eller kombineres sammen, avhengig av hvilket uttrykk du ønsker.

Resten av utvalget fra Flora-kolleksjonen finner du her!