AW20BS-Ports1961-333 © PORTS1961

Sonias univers: – Denne hudpleiebehandlingen anbefaler jeg til venninnene mine

Se hvilke produkter og behandlinger Costumes skjønnhetsansvarlig Sonia Uppal sverger til denne vinteren!

STEAMPOD-3.0-TOP-VIEW1
1 / 9

Next level

L’Oréal Professionnel tar teknologi til nytt nivå når de introduserer sin nyeste rettetang, Steampod 3.0. Stylingverktøyet skal, ved hjelp av damp og 78 prosent mer skånsomme keramiske plater enn den tradisjonelle rettetangen, glatte ut håret, roe ned frizz og etterlate håret mer elastisk. Du kan selv bestemme hvilket resultat du ønsker – rett hår, bølger eller myke krøller. Bruk den sammen med en varmebeskyttende spray.

RETTETANG Steampod 3.0, L’Oréal Professionnel, 2 645 kr.

Christy Turlington, Vogue
2 / 9

Askepottbehandling

Venninnene mine spør ofte om tips til hvilken hudpleiebehandling jeg anbefaler før en stor begivenhet – og svaret faller alltid på mandelpeelen til Elixir. Dette er en kort og effektiv behandling som peeler på overflaten av huden, jevner ut hudtonen, minsker porene og glatter ut fine linjer. Ansiktet føles alltid mye strammere og friskere – og jeg elsker gløden. Anbefales!

ANSIKTSBEHANDLING Mandelpeel, Elixir, ca. 900 kr.

chanel
3 / 9

Drømmeduo

– To produkter jeg alltid gleder meg til å bruke er Chanels Le Gommage AntiPollution Exfolating Gel og Le Masque AntiPollution Vitamin Clay Mask. Den eksfolierende geleen består av mikroperler med jojoba som skal løse opp urenheter og fjerne døde hudceller. Aktive ingredienser kjent for sine revitaliserende egenskaper skal gi nytt liv til huden, mens lilla mikroalger stimulerer cellene og styrker hudbarrieren. Sminken sitter bedre etter denne renserutinen.

RENS, Le Gommage Anti-Pollution Exfolating Gel, Chanel, 480 kr.
MASKE, Le Masque Anti-Pollution Vitamin Clay Mask, Chanel, 555 kr

Fall20_MILAN_BottleStack
4 / 9

Hint av farge

– Nå som det går mot mørketid liker jeg å bytte ut de pastellfargede negelakkene med jordtoner. OPI har den perfekte høstkolleksjonen som har alle de egenskapene jeg ser etter – god holdbarhet, kort tørketid og beskyttelse mot misfarging. Husk å alltid bruke en underlakk så lakken sitter ekstra godt.

NEGLELAKK, Infinite Shine2 OPI, 159 kr.

GA_MakeUp2019_ETK_Brow_Pencil_03-2 © Produsenten
5 / 9

Enkelt løft

Du kommer langt på vei med litt maskara, rouge i kinnene og definerte bryn. Smooth Silk Brow Pencil fra Armani Beauty er helt matt i fargen, og blender derfor godt inn i huden. Begynn innerst, og tegn delikate linjer i samme retning som hårveksten. Husk at less is more!

BRYNSPENSEL Smooth Silk Brow Pencil, Armani Beauty, 240 kr

SONY DSC
6 / 9

Hårete mål

– Etter sommer og saltvann er det reparasjon som gjelder og Joico sin K-Pak Hydrator Intense Treatment maske er en favoritt. Kjenn på følelsen av luksus mens du masserer masken inn i håret. Et triks er å gre gjennom håret med en kam etter at du har smurt inn masken, da sikrer du deg at alle hårstrå blir dekket. Jeg bruker den en til to ganger i uken.

HÅRMASKE, K-Pak Hydrator Intense Treatment, Joico, 399 kr.

BUX028_PILLOWPOUT_SPONGE_BKGRND_1_030_PACKAGING_sRGB300
7 / 9

Kysseklar

Jeg bruker for tiden Buxoms leppepudder, som sammen med mentol og peptider gir en plumpende effekt uten å virke irriterende på leppene. Den inneholder også fuktgivende mangofrøolje og E-vitamin, og har en silkemyk konsistens, semi-matt tekstur og heldekkende farge. Fargen Cuddle Me er favoritten!

LEPPESTIFT Pillowpout Creamy Plumping Lip Powder, Buxom, 229 kr.

Voce-Viva-All-Notes
8 / 9

Høstduft

Valentinos nye signaturduft heter Voce Viva. Flakongen er utsmykket med de ikoniske naglene fra Rockstuds stillettskoene. Parfymørene Honorine Blanc, nesen bak YSLs Black Opium parfyme og Amandine Clerc-Marie, nesen bak Lancômes La Nuit Tresor, står bak den nye duften som blir frontet av Lady Gaga. Jeg elsker kombinasjonen av noter fra italiensk bergamot, saftige mandariner, forfriskende appelsinblomst og overdådig gardenia med en akkord av sedertre.

PARFYME, Voce Viva Valentino, 910 kr for 50 ml.

LM_SKU_5WM4-63-0001_Soft_Cream_LW_Foundation_30ml_63_Sienna_2000x2000_0
9 / 9

Soft Touch

– Et av mine favorittmerker, La Mer, lanserer denne høsten et helt nytt produkt, The Soft Moisture Foundation med SPF 30. Jeg har gledet meg som et lite barn til å teste og den skuffer ikke. Med sine luksuriøse og aktive ingredienser og en fløyelsmyk konsistens smelter foundationen inn i huden og etterlater et glødende resultat - og det er akkurat det jeg ønsker meg av en foundation nå.

FOUNDATION, The Soft Moisture, La Mer hos Gimle Parfymeri, 925 kr