AW20B-IsabelMarant-308 © Anna Stokland / Isabel Marant

Sonias univers: – Med dette produktet merket jeg forskjell etter første gang

Costumes skjønnhetsansvarlig Sonia Uppal tipser om sine favorittprodukter akkurat nå.

GA_MakeUp2019_LS_Hydrating_Primer_30ml_L8776900_3614272257276_RVB_3000
1 / 5

Glød, takk

– For å få optimal glød, er det viktig at huden er jevn og gjennomfuktet. I anledning tiårsjubileet til Giorgio Armani lanseres en fuktighetsgivende primer som setter glød på dagsordenen og sørger for at sminken smelter inn i huden på en naturlig måte. På lik linje med Armanis bestselgende Luminous Foundation, har primeren blitt en favoritt!

PRIMER
Luminous Silk Face Primer
Giorgio Armani Beauty hos Gimle Parfymeri, 445 kr.

0W5601_ginzing_in_the_glow_serum_30ml_2400x2400.jpg
2 / 5

Plump it

– I takt med de synkende gradene ruster jeg opp huden med fuktighetsprodukter som både pleier og nærer. Origins er midt i blinken – og akkurat nå er jeg helt avhengig av det nye serumet Ginzing Glow Resurfacing, beriket med C-vitamin, grønne kaffefrø og AHA/ BHA-syrer som gjør huden klarere, strammere og plumpet. Jeg merket forskjell allerede etter første gang.

SERUM
Ginzing Glow Resurfacing
Origins, 375 kr

FACE_MASK_Retouched
3 / 5

Maskerevolusjon

– Det finnes mange gode produkter på markedet, men de tørre dukmaskene fra Nannette de Gaspé er noe helt unikt. De vannløse biostimulerende maskene skal gi samme resultat som en mesoterapibehandling i salong. Ansiktsmasken inneholder en konsentrert form av en rekke ingredienser som peptider, hyaluronsyre og antioksidanter, som frigjøres når masken berører huden. Jeg liker å bruke den som en del av morgenrutinen fem dager rett etter hverandre.

DUKMASKE
Vitality Revealed Face
Nannette de Gaspé hos Gimle Parymeri, 1 295 kr.

Shiki-worker
4 / 5

Vakkert hår

Hårpleieproduktene fra Shu Uemura er kanskje de beste jeg har testet. Derfor er jeg ekstra begeistret for deres nye serie The Art of Styling – og spesielt for hårserumet Shiki Worker. Shiki betyr fire årstider på japansk, og fungerer som en primer i håret. Den fukter, mykgjør, samler delte tupper og legger et beskyttende lag som forebygger skade på håret.

Jeg får best effekt når jeg sprayer i vått hår og føner over. Helt til slutt bruker jeg Hold Finish Spray som holder frisyren på plass gjennom dagen på en imponerende måte.

HÅRSERUM
Blow Dry Serum Shiki Worker
Shu Uemura, 340 kr

04_Lancome_Intimatte_NM_Still_Life_Shades_topshot_1-1
5 / 5

Leppestift som sitter lenge

Lancômes deilige leppestifter inneholder pudder som sørger for at fargen holder lenger enn en vanlig leppestift, og har en superlett konsistens som gir et slør av farge på leppene.

LEPPESTIFT
Absolu Rouge Intimatte,
Lancôme, 340 kr.