Stjernelag av supermodeller fronter ny H&M-kampanje

Bohemsk stil, tropisk print og en håndfull av supermodeller - H&M skyter i gang sommeren med ny kolleksjon!

Det er dømt til eksklusiv sommerstemning fylt med lange sommerkjoler og tropisk print i H&Ms sommerkampanje for 2015. Og la oss bare si det som det er: Vi klarer ikke å vente til kolleksjonen lanseres i butikk!

Den svenske klesgiganten har tidligere jobbet med stjerner som Miranda Kerr og Lady Gaga - i denne kampanjen har de samlet bransjens mest kjente supermodeller. Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes og Adriana Lima er kledd i luftige sommerkjoler i paisley-mønster, bikinier med knyting i siden, bølgende skjørt og bikinioverdeler med trykk av tropiske blader.

– Denne kolleksjonen har alt det jeg elsker ved sommeren - bikinier til lange dager på stranden og romantiske trykk på flagrende kjoler til lange sommerkvelden sammen med venner, sier Pernilla Wohlfahrt, Head of Design i H&M.

Kolleksjonen er ikke i butikk før 30.april, men i mellomtiden kan du handle fra H&Ms Conscious Exclusive-kolleksjon som lanseres i morgen. Den består av bærerkraftige materialer og økologiske stoffer. Se våre favoritter fra kolleksjonen her!