Ti digitale bud: Camilla Pihl

Her er moteblogger Camilla Pihls digitale leveregler!

  1. FAVORITTNETTSTED:

– Cuteoverload.com. Blir du ikke glad av denne siden, skjønner jeg ingenting. Hvis jeg er stresset eller sur, er dette stedet å klikke seg inn på.

  1. FAVORITTNETTBUTIKK:

– Jeg må innrømme at jeg er glad i å klikke rundt på Etsy.com og Ebay.com for å finne søte, rare ting jeg ikke har sett andre steder. Ofte glemmer jeg at jeg har kjøpt noe, så blir jeg superglad når det dukker opp noe nytt i postkassen.

  1. FAVORITTBLOGG:

– Jeg elsker Youtube og bruker nettstedet til å oppdage ny musikk samt få inspirasjon til diverse DIY-prosjekter. Her finner du alt fra helt snåle til særs oppegående ting.

Har du sett? Disse 8 vårfine kjolene ønsker vi oss nå!

  1. BESTE INSTAGRAM:

Akkurat nå er jeg veldig fascinert av @symmetrybreakfast, @hemsleyhemsley og @smoothiebowls er bra for matinspirasjon, hunden @marniethedog er jeg forelsket i, og @cute_bubu er så søt! Også liker jeg @goop.

  1. BESTE NETTSERIE:

Keeping up with the Kardashians er min ultimate guilty pleasure. Jeg elsker også den nye kokkeserien Chef's Table som har startet på Netflix. Dokumentarer er jeg veldig svak for - og på sett og vis er vel Keeping up with the Kardashians det?

  1. FAVORITT-APP:

– Avslapnings-app-ene til Andrew Johnson, Yoga Studio og Headspace.

Lyst på noe godt? Prøv denne salaten!

  1. MEST BRUKTE APP:

– Instagram, Snapchat, Whitagram og Taxi Fix.

  1. MEST UBRUKELIGE APP:

– Den er langt fra ubrukelig, men helt usaklig. Den kinesiske app-en MyIdol satt jeg med en hel kveld og lagde små avatarer av meg selv. Tullete gøy! Fireplace er også helt ubrukelig, men jeg innrømmer at den er litt hypnotiserende og koselig også.

  1. MIN DIGITALE LEVEREGEL:

Jeg prøver å være bevisst på hvor ofte jeg tar opp telefonen uten å ha en agenda. Det er trist at folk ikke lenger kan sitte rett opp og ned uten å titte på en skjerm.

  1. MIN DIGITALE UVANE:

Å sjekke mail og Instagram litt for manisk til tider, men jeg jobber med å bli flinkere til å logge meg av.

Inspirasjon til boligen? Ta en titt på disse profilene på instagram

Les også: Vår motejournalist har funnet den perfekte hvite jeansen!