erty © Anna Stokland

– Tørrbørsten er et undervurdert verktøy i hudpleierutinen

Costumes skjønnhetsansvarlige deler sine nyeste favoritter for sommeren. Få tipsene som gir deg et sunnere hår, sommerens beste multiprodukt og svar på hvorfor du bør tørrbørste kroppen jevnlig.

AERIN_HibiscusPalm_Eau-de-Parfum
1 / 5

Sommerduft

– Det er umulig å ikke la seg forføre av duftene fra Aerin. Hibiscus Palm en av mine ultimate favorittdufter – en varm og frodig blomsterduft med noter av lotus- og hibiskusblomst blandet med frisk ylang ylang, kokosmelk og vanilje. Den får meg til å ville hoppe i en florlett kjole og drikke paraplydrinker dagen lang.

Hibiscus Palm Aerin hos Gimle Parfymeri, 1.015 kr.

81145-SkinCeuticals-Mineral_Radiance_UV_Defense_SPF_50-440-NOK
2 / 5

Utsatte områder

– Jeg er ekstra påpasselig med sarte områder som øyne, hals og brystparti når jeg skal ligge i solen, for det er her de første tegnene til aldring oppstår. En fast følgesvenn de siste årene har vært Mineral Radiance UV Defense fra Skinceuticals med bredspektret UV-beskyttelse med 100 prosent fysiske filtre, som ikke etterlater hvite merker. Kremen har en lett og tynn farge som jevner ut hudtonen og demper rødhet. Kremen fungerer også som en fin base de dagene du ikke ønsker å bruke sminke.

Mineral Radiance UV Defense Skinceuticals hos Skincity.no, 459 kr.

Serene-Scalp-Shampoo-Conditioner-and-Scrub
3 / 5

Sunn hodebunn

– Sterkt hår og naturlig hårvekst begynner som regel med en frisk hodebunn. Serene Scalp-serien fra Oribe styrker og stimulerer hodebunnen, samtidig som den etterlater en skinnende manke. Du kommer til å kjenne en oppfriskende følelse allerede etter første vask. En nyhet i serien er den nærende hodebunnsskrubben som fjerner olje, produktrester og tørre flak. Den gode lukten er en bonus!

Sjampo, Serene Scalp Balancing Oribe, 495 kr.
Balsam, Serene Scalp Balancing Oribe, 525 kr.
Hodebunnsskrubb, Serene Scalp Exfoliating Oribe, 605 kr.

MANASI-7-MDN-02837
4 / 5

Multifunksjonelt

– Når et sminkefritt ansikt trenger litt glød og farge, liker jeg å bruke All Over Colour fra det økologiske merket (M)anasi 7, som er et mykt kremprodukt sammensatt av ingredienser som organisk mandelolje, bivoks og aprikoskjerneolje. Jeg liker spesielt fargen som heter Bisque – den er hudfarget, men gir likevel en fantastisk fin glød når jeg klapper litt på kinnene, øyenlokkene og leppene. Elsk!

All Over Colour Creamy Finish (M)anasi 7, 670 kr

RECHARGE-on-box_Press
5 / 5

Lad opp

– Tørrbørsten er et undervurdert verktøy i hudpleierutinen. Børsten som er satt sammen av fine hår av bronsetråd og hestehår, sørger for at du får bukt med døde hudceller og stimulerer lymfesystemet. Det kan hjelpe kroppen med å skille ut giftstoffer og reduserer synligheten av cellulitter. Den vekker rett og slett hele kroppen til live. Avslutt med en varm dusj, og smør på med pleiende olje.

Recharge Ionic Body Brush Karmameju, 715 kr.