Vårens deiligste dufter!

Gå våren i møte med en deilig duftnyhet.

Ny vår, nye dufter
1 / 10

Ny vår, nye dufter

Friske, milde toner. Gå våren i møte med disse deilige duftnyhetene, samt klassikerne som alltid gir oss assosiasjoner til varmere tider. Finn din favoritt blant disse 9 utvalgte.

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh
2 / 10

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh

Den supersøte flakongen skjuler en herlig dus og lett blomsterduft. Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh i reisestørrelse er kun tilgjengelig på sommerhalvåret fra og med juni. Produktet har en refill som gjør den praktisk å ta med seg!

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh EdT 20 ml (+15 ml refill), 390 kr.

L.I.L.Y
3 / 10

L.I.L.Y

En romantisk dufthistorie! L.I.L.Y var kjælenavnet Paul McCarteny hadde på sin kone, og Stella McCartneys mor, Linda. Det var en forkortelse for "Linda I love you". Duften L.I.L.Y inneholder liljekonvall, trøffel og mose.

L.I.L.Y EdP 50 ml, 625 kr.

Acqua Di Colonia
4 / 10

Acqua Di Colonia

Santa Maria Noevella ble grunnlagt i Firenze i 1221 av dominikanske munker som dyrket medisinske urter. Som verdens eldste, eksisterende parfymeprodusent, tilbyr de alt fra hud og hårpleie til duftlys, såper og oljer. Denne duften har toner av citrus og bergamot.

Acqua Di Colonia fra Santa Maria Noevella, 750 kr.

Léau de Chloé
5 / 10

Léau de Chloé

Dersom Chloés signaturduft Chloé Eau de Parfum var en knupp, ville L’Eau de Chloé vært en utsprunget blomst. Duften er nemlig en friskere og mer fruktig lukt enn forgjengeren, uttrykt gjennom sitrus, rosevann og patchouli. Med den vakre modellen og skuespilleren Camille Rowe-Pourcheresse i front er duften den perfekte vårparfymen.

Léau de Chloé EdP 50 ml, 545 kr.

Bronze Goddess Capri
6 / 10

Bronze Goddess Capri

Estée Lauders nye versjon av kroppsoljen Bronze Goddess tar med tankene våre helt til Capri. Merket har latt seg inspirere av den sjarmerende øya og tilført duftklassikeren eksotiske toner av cassis, mandarin og sitronblader. Undertonene av kremet vanilje, jasmine sambac, musk og muguet gir parfymen et varmt og sensuelt preg, toppet av peoner som etterlater huden myk og gyllen.

Bronze Goddess Capri Eau Fraiche 100 ml fra Estée Lauder, 535 kr.

Pure DKNY
7 / 10

Pure DKNY

DKNY samarbeider med den hummanitære organisasjonen Care i produksjonen av sin parfymelinje Pure. Og siste skudd på stammen heter Verbena. Navnet kommer fra den viltvoksende planten med samme navn, på norsk kalt jernurt, som er kjøpt fra lokale bønder i Togo. Med denne parfymen er du med på å bekjempe fattigdom og spare miljøet.

Pure DKNY A drop of Verbena edP, 50 ml fra DKNY, 545 kr.

Nye splash's!
8 / 10

Nye splash's!

En tropisk ny trio kommer inn på markedet denne våren. Marc Jacobs har utviklet "Tropical collection" som er full av sol og varme. Disse tre, friske duftene lanseres i slutten av april.

Splash Kumquat EdT 100 ml, 425 kr.

Splash HibiscusEdT 100 ml, 425 kr.

Splash Rain EdT 100 ml, 425 kr.

Infusion d’Iris Absolue
9 / 10

Infusion d’Iris Absolue

Pradas nye duft, Infusion d’Iris Absolue, er en blanding av edle ingredienser som hedrer den tradisjonelle, eksklusive parfymekunsten. Den vakre flakongen er det italienske motehuset verdig.

Infusion d’Iris Absolue EdP 50 ml fra Prada, 675 kr.

Ck One Summer
10 / 10

Ck One Summer

CK One er en av de mest ikoniske unisex-duftene i dag, lansert på 90-tallet og fortsatt en klassiker. Ck One Summer kommer hvert år med en ny duft - inspirert av originalen, men litt annerledes. Den friske sommerduften i år heter CK One Summer og er for både han og henne.

En frisk og fruktig duft med noter av agurk og vannlotus.

Ck One Summer Edt 100 ml, 399 kr.