Velkommen til Norges største spa-paradis!

Nå skal Norge bli satt på det internasjonale spa- og velvære kartet! Se det nye spaet som kommer like utenfor Oslo i desember.

Kongeveien Eiendom har investert over 300 millioner kroner i det som skal bli Norges største spa-anlegg på Kolboten. The Well, som spa-anlegget skal hete skal bli ledende i Norden innen spa og velvære.

– Over hele verden har man gjennom århundrer hatt ulike tradisjoner og metoder for å utnytte varme og vann til avslapning og nytelse. Metodene varierer, men på The Well er målet å samle ulike tradisjoner og uttrykk under et tak. Norden har mange tradisjonelle hotell med spa- og badeanlegg, men vårt spa- og velværesenter blir noe helt nytt, sier prosjektleder Thomas Gundersen.

Spa-anlegget skal bestå av 15 badstuer, 11 bassenger og kulper, og egen restaurant og uteservering med 250 sitteplasser.

Dette kan du nyte:

Art Deco Dampbad Lekker utsmykket steam-badstue med duft av engelsk rose. Denne avdelingen innheholder også en rekke dusjer og dampbad. Helt unikt i skandinavisk sammenheng.

Blockhouse Sauna: Dette er en tørr badstue med store temperaturforskjeller. Annen etasje tilsvarer en russisk banja-badstue. Aufguss er en badstuetradisjon hentet fra Tyskland og Østerrike. Enkelt forklart handler aufguss om å helle vann og aromatiske oljer på en varm saunaovn. Dampen fra forskjellige urter og oljer påvirker kropp og sinn på ulike måter, og opplevelsen beskrives best som et intenst velvære.

Hamam: Varme, damp, skrubb og massasje er hjørnesteinene i Hamam, også kalt tyrkisk bad. Det er et dampbad og et sted for rituell rensing. Ritualet var populært i det gamle Romerriket. Derfra ble ritualet spredd videre til den arabiske verden. Hamam på The Well består av kroppsskrubb med påfølgende såpeskumvask og en deilig massasje på oppvarmede benker. Av mange unike installasjoner på The Well er den tradisjonelle, oppvarmede Hamambenken tilknyttet egen steambadstue, dusjer, behandlingsbenker og relaxrom.

Hamam relaxrom Her kan gjestene slappe av med en kopp tyrkisk te etter din Hamam behandling.

Japansk peisrom I den japanske avdelingen er det bygd et vakkert peisrom for ro og avslapping.

Japansk Meditasjonbadstue I meditasjonsbadstuen ligger alt til rette for å slappe av i rolige omgivelser, den er særdeles komfortabel og man kan ligge totalt uforstyrret.

Jungel Sauna En mild og behagelig badstue med tropisk klima og duft av mango og pasjonsfrukt. Her vil det også være tilbud om jungel yoga!

Rhassoul

I århundrer har rhassoul blitt brukt til hud- og hårpleie av marokkanske kvinner. Rhassoul er opprinnelig et ottomansk baderituale, og behandlingen skjer i steam-badstue med leireinnpakning. Leiren som blir brukt kommer fra Atlasfjellene og har en fuktighetsgivende, eksfolierende, rensende og beroligende effekt. Gjennom bruk av mineralsk leire og saltskrubb etterlates huden myk og ren. Rhassoul spa-behandling på The Well består av dampbad, leire og tropedusj. Rhassoulrommet fylles med damp, og deretter en regndusj som gradvis skyller leiren av kroppen. Etter behandlingen fjernes resterende døde hudcellene med saltskrubb.

Vi gleder oss til å teste ut det nye, store og lukseriøse spa- og velværeanlegget!