Verdenskjente modeller i kampanje for Burberry

Se Kate Moss og Cara Delevingne posere sammen for første gang noensinne.

"Det var fantastisk å jobbe sammen med Kate for første gang. Selvom jeg har kjent henne en stund har jeg alltid sett opptil henne, men aldri fått muligheten til å jobbe med henne bak kamera," forteller Cara Delevingne til Vogue UK.

I går lanserte Burberry signaturduften My Burberry, som er skapt av selveste Burberry-sjefen Christopher Bailey. Duften beskrives som «en trenchcoat på flaske»

"Jeg ble så glad da jeg hørte at jeg skulle fotograferes sammen med Cara. Alt gikk på skinner. Vi kunne slappe av og ha det gøy sammen,” forteller Kate Moss til Vogue UK om å jobbe sammen med modellkollegaen for første gang.

My Burberry har en storslående blomsteraroma. Duften byr på toppnoter av søte blomster og bergamot kombineret med en hjertenote av geranium og fresia.

”Jeg er meget spesifikk om hvilke parfymer jeg bruker - min duft skal passe til mine følelser. My Burberry er frisk, elegant og lett,” forteller Cara Delevinge til Vogue UK om den nye it-duft.

Også Kate Moss er, ifølge Vogue UK vill med den nye signatur-duften: ”Det jeg elsker ved My Burberry er hvor tidløs den er. Det er en uanstrengt duft som kan brukes hver dag og til alle anledninger.”

Det er ikke kun i sitt navn at My Burberry-parfymen avspeiler motehusets klassiske trenchcoat. Også i den søte og flørtende kampanjevideoen spiller trenchcoaten en viktig rolle. Kampanjevideoen som er signert mesterfotografen Mario Testino viser de to britiske supermodellene Delevingne og Moss dansende i regnet, iført hver sin trenchcoat.

Her kan du se den første kampanjevideoen av supermodellene sammen:

My Burberry finner du i butikkene iløpet av uken.