Vi har tatt en skjønnhetsprat med Isabella Löwengrip

Vi har tatt en skjønnhetsprat med Isabella Löwengrip

I forrige uke lanserte hun sin hudpleieserie på Illums Glasmagasinet!

Den svenske forretningskvinnen og influenseren Isabella Löwengrip sluttet på skolen som 16-åring for å satse på blogg og etterhvert bygge sitt eget imperium. Hun var blant de første til å knekke den digitale koden og står bak en av Sveriges største plattformer. Hun har også tidligere blitt kåret til Sveriges mektigste kvinne i næringslivet.

Nylig lanserte hun sitt eget kosmetikkselskap Löwengrip, og står også bak skomerket Flattered samt Nordic Tech House, et selskap som investerer i og hjelper andre bedrifter med å vokse på nett.

Vi møtte Sveriges «Blondinbella» for å snakke om produktene hennes som ble lansert på Illums Glasmagasinet i forrige uke.

1. Hvem er Isabella Löwengrip for de som ikke kjenner deg?

– Jeg er en gründer ut til fingerspissene og beskrives ofte som en visjonær med store mål, men ikke minst er jeg mamma til to små barn, en gutt som heter Gillis og en jente som heter Sally.

2. Hva er ditt absolutte favoritt-produkt fra egen serie?

– Deodoranten, den er også vår bestselger. Jeg er stadig på farten, og da er det viktig for meg med en deodorant som faktisk fungerer. Jeg elsker også vår seneste lansering, som er en hårserie under navnet Detox. Produktene er milde og skånsomme, og fjerner fett og kjemikalier fra hår og hodebunn, i tillegg er prisene overkommelige.

3. Hva er ditt beste beauty-triks?

– Jeg har mange, men mitt mest brukte triks er vel at jeg alltid bruker leppestifter i nøytrale toner som forsterker min egen leppefarge. En favoritt er «Pillow Talk» fra «Charlotte Tilbury».

4. Hva inspirerer deg?

– Er det lov å si at jeg blir inspirert av en forretningsmodell? Jeg beundrer Estée Lauder som en forretningskvinne, og alt det hun har oppnådd med selskapet sitt. De samme målene har jeg for selskapet mitt, Löwengrip.

5. Du har fått til så utrolig mye på kort tid. Hvordan planlegger du hverdagene dine?

– Hverdagen min styres i perioder av et minuttskjema, men etter så mange år i dette tempoet, vet jeg nøyaktig når jeg trenger å hvile og koble av. For mange av oss som er arbeidsnarkomaner, blir jobben den del av livsstilen. Men jeg er også flink til å sette av tid til barna mine og til å nyte en bit sjokolade i ny og ne.