© Emilie Tømmeberg

Vinterens vakreste smykker

– Det gir en helt spesiell følelse med eksklusive smykker med ekte diamanter.

Emilie Tømmeberg har alltid brukt anheng, øredobber og ringer i forskjellige prisklasser, men med årene har hun sett verdien av smykker med kvalitet.

– De gamle grekerne mente at bæreren av diamanter ville få renhet, kjærlighet og lykke. Noen kulturer mente også at diamanter forbedrer sinnet og kroppens energi, sier Emilie.

I 160 år har Thune vært en av landets ledende gullsmeder og diamantforhandlere. Thune er nå i gang med diamantdager hvor de gir opptil 30% rabatt på sine bestselgende og klassiske diamantsmykker.

© Emilie Tømmeberg

Thune startet da Nilius Martinius Thune kjøpte butikken og verkstedet til gullsmed Brinck i Oslo i 1857. I dag har gullsmeden 17 butikker samt nettbutikk hvor de presenterer egne kolleksjoner, og nøye utvalgte merkevarer innen klokker og smykker.

På verkstedet i Oslo håndterer de reparasjoner, service, fatting og gravering. I tillegg har de en kompetanse og erfaring med spesialdesign – når du ønsker noe helt unikt kun for deg.

Diamantarmringen fra Classic by Thune

© Emilie Tømmeberg

Kolleksjonen Classic by Thune inneholder klassiske gull- og diamantsmykker, med rene og delikate linjer. Diamantarmringen i gult gull er delikat og vakker, og har diamanter på totalt 0,68ct. Disse smykkene er tidløse og går aldri av moten.

Diamantringen fra Eternity by Thune

© Emilie Tømmeberg

– Denne ringen er perfekt som en forlovelsesring, giftering eller til pynt. Den vil også gå veldig fint sammen med andre ringer, forklarer Emilie.

Diamantringen fra kolleksjonen Eternity by Thune kommer med diamanter på hele eller halve ringen og er i hvitt gull. Eternity by Thune har tre vakre design med ulik størrelse på diamantene.

© Emilie Tømmeberg

Kampanjeperioden er 18. oktober til 18. november 2018. Tilbudene gjelder i alle Thunes butikker, og de tilbyr trygg og fraktfri levering ved bestilling i deres nettbutikk.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Thune.