© anna stokland

Viralt på TikTok: Dette produktet er hemmeligheten bak en feilfri hud

Produktet er ett av produktene som har gått viralt på TikTok den seneste tiden - og skal gi deg hud som i Instagrams 'Paris'-filter.

Med langt over 100 millioner visninger på TikTok er Hollywood Flawless Filter fra Charlotte Tilbury et av produktene som har gått viralt på TikTok den seneste tiden. Og hvis du også er en av dem som jevnlig åpner TikTok, har du kanskje allerede kommet over produktet.

Men hva er dette for et produkt - og enda viktigere, hva gjør det så bra? Flere beskriver produktet som en hybrid av flytende highlighter og et virkelighetsnært filter, som hjelper med å viske ut ujevnheter og gir en vakker og naturlig glød til huden.

Ved første øyekast ser det ut som en foundation, men Charlotte Tilbury selv beskriver den som et glød-filter eller en glød-booster. Og det er nettopp det den også er. Konsistensen er silkemyk, og inneholder blant annet pudder, olje og ekstrakt fra porselenblomst. Den kan brukes av alle hudtyper, men på grunn av den bløte og silkemyke finishen passer den ekstra godt til de litt tørre hudtypene. Hvis huden din derimot er mer av den fettete typen, kan du likevel få stor glede av Hollywood Flawless Filter, men begrense bruken til de områdene i ansiktet hvor mer glød er ønskelig.

© anna stokland

Hvis du utelukkende ønsker en mer dewy glød i ansiktet, kan du bruke den rett etter at du har tatt på dagkremen din - da gir den en flott og naturlig finish. Det tipset som imidlertid har fått TikTok til å gå fullstendig amok, er resultatet du får hvis du bruker produktet over foundationen og concealeren din - som siste trinnet i sminkerutinen. Bruk en fuktig highlighter-børste på de stedene du ønsker å fremheve og se hvordan highlighteren legger seg som et tilfredsstillende og utglattende filter over huden din. Mange bruker den også i hele ansiktet.

Med hele 12 forskjellige nyanser å velge mellom finnes det heldigvis en Hollywood Flawless Filter til alle. Det er riktignok hvis du finner et sted der den ikke er utsolgt. Dersom du likevel ønsker å få fatt i en, kan du sette deg på venteliste hos Net-a-porter og Cultbeauty, så går du ikke glipp av den!