© Foto: Fredrikke Wiheden

Annette tester: gravidyoga

Bloggeren Annette Haga inviterte til gravidyoga for å lære mer om treningsformen og møte andre gravide. Se bildene fra eventet her!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Jeg har tidligere delt mine 10 beste tips for gravide, og har lenge gledet meg til å teste ut gravidyoga. I samarbeid med A-Derma fikk jeg invitere 20 andre gravide jenter med på en gratis time hos Cama Yoga, og det var så godt for kropp og sjel!

Yogatimen ble ledet av den dyktige instruktøren Maria Furst, og etter timen ble det utdeling av goodiebags, smoothies og skravling (det er jo så gøy å møte andre gravide og høre om deres opplevelser og erfaringer i svangerskapet)!

© Foto: Fredrikke Wiheden

Det jeg likte så godt med gravidyoga var at det ikke kun var fokus på avslapning og pusting, men også fysiske øvelser som til tider var litt krevende - uten at det ble overveldende. Jeg fikk virkelig strukket på hele kroppen, og for meg som ikke har orket å være noe særlig fysisk aktiv gjennom svangerskapet var det veldig deilig. Dette skal jeg definitivt gjøre igjen!

© Foto: Fredrikke Wiheden
© Foto: Fredrikke Wiheden

A-Derma holdt en presentasjon om produktene sine, som jeg absolutt elsker og har brukt masse siden jeg fant ut at jeg var gravid. Hudpleieserien A-Derma Exomega er helt fantastisk til å behandle tørr, irritert hud og lett eksem for hele familien, - og den har vært redningen min for å dempe svangerskapskløe.

© Foto: Fredrikke Wiheden

Produktene inneholder blant annet Rhealba® havrekim-ekstrakt, som er en aktiv og 100 % naturlig ingrediens, som har som hovedmål å dempe irritasjon samtidig som huden holder seg beroliget, myk og fuktig i hele 24 timer. Det er viktig uansett å pleie huden både før, under og etter graviditet.

Du finner Exomega-serien til A-Derma på apoteket!

© Foto: Fredrikke Wiheden
© Foto: Fredrikke Wiheden

Hvem passer gravidyoga for?Gravidyoga anbefales fra 3. måned og frem til fødselen.

Hva går det ut på?

Yoga for gravide handler om å styrke kroppen og forberede seg både mentalt og fysisk på fødsel og barselstid. Det er en rolig, fødselsforberedende treningsform som er bra for deg og barnet, med utvalgte fysiske øvelser og avspenning.

Hvor kan man gjøre det?

Vi hadde eventet vårt på Cama Yoga, et superfresht lokale som ligger sentralt til på Vinderen. Det finnes mange andre gode alternativer til yogastudioer, så jeg ville gjort research på hva som ligger i nærheten av der du bor. Ellers så kan du alltids gjøre det hjemme selv - ved hjelp av Youtube!