© Unsplash

Se appen som tilbyr unge gratis samtaleterapi på video

Har du behov for å snakke med noen, men usikker på hvordan? I denne appen kan du snakke med en mentaltrener på video eller chat - helt gratis!

Etter nærmere et år med pandemi kan det virke som om livet er satt på pause. Hva skjedde med studiene, karriere, vennskap, reising og kjærligheten? Ingen av oss er upåvirket av koronatiltakene.

Den ideelle organisasjonen Wake me up Norway tar mental helse og livsmestring på alvor. De tilbyr nå samtaleterapi på video for unge mellom 15 og 23 år som trenger å snakke med noen. Det er helt gratis og konfidensielt.

I appen kan du snakke med mentaltrenere, coacher, erfaringskonsulenter og mentorer gjennom videosamtaler, når du trenger det. I appen får du lett oversikt over ledige timer, spisskompetansen til samtalepartnerne og du kan booke den tiden som passer deg best. Stiftelsen jobber for å bidra til at flere unge kan lære å mestre selvledelse, håndtere de utfordringene de blir stilt ovenfor, kjenne sine ressurser og kan skape seg et liv de trives i.

© Unsplash

Målet er å sammen skape en trygg base der du kan få tid og rom til å undersøke dine spørsmål, se på det du er usikker på og det du vil gjøre noe med. Opplever du hverdagen som utfordrende, kjenner du på fortvilelse eller ensomhet, nedstemthet eller er du redd og usikker på hvor veien går videre? Du er ikke alene!

Last ned appen og bestill time for en meningsfull samtale om dine følelser, utfordringer eller problemstillinger. Du kan laste ned appen gjennom Wake me up Norway sine sider, i App Store eller på Google Play.