Detox: 5 tips til en sunnere kropp

Slik kan du rense kroppen naturlig

© Produsentene
1 / 6

Detox omtales ofte som strenge dietter forbundet med et skjult ønske om å gå ned noen ekstra kilo, men det trenger det ikke å være. Glem vekten, og fokuser heller på å innføre noen nye, sunne rutiner som hjelper fordøyelsen, og samtidig gir en bedre dagsform. Kroppen er jo skapt for å rense seg seg selv.

Her er 5 tips som gjør høsten litt sunnere.

2 / 6

Unn deg et plagg som gjør det gøy å trene Athleisure-trenden har gitt oss mangefine kolleksjonerå velge mellom. Hvis du føler deg vel i treningstøy, vil du kanskje bli mer motivert til å komme deg på treningsstudioet.

Vet du hvordan IT-jentene holder seg i form?

© Juiceriet
3 / 6

Drikk mer grønnsaker
Mange kaster seg på dyre juice kurer, men du trenger ikke drikke flytende føde fra morgen til kveld, bytt heller ut lunsj eller kveldsmaten med en deilig juice. Vår favoritt er Minty Fresh fra Juiceriet, så god!

Juice it up! Les oppskriften til våre matbloggeres favoritt detox-juice.

4 / 6

Masser vekk stresset Vi spiser dårlig mat når vi stresser, så hvorfor ikke innføre noen rutiner som roer ned tempoet? Detox på hodet? Jada, hvorfor ikke? Massasje av hodebunnen stimulerer blodsirkulasjonen, og hjelper å motvirke stress og hodepine. Gi deg selv en hodebunnsmassasje mens du lar tørrsjampoen løsne vekke gamle stylingrester.

Rensesjampo fra Oribe, 420 kr.

5 / 6

Bytt ut kaffe latten'n med en koffeinfri deilig te!
Supermat-teen «Skin Detox» fra «Love Superfood Tea» består av tørkede brennesle planter som renser, og superfrukten Camu Camu kjent for å tilføre kroppen næring.

Skin Detox Love Superfood, 174 kr.

Frokostlei? Prøv sunn frokost med quinoa, og kokos og nøtter.

6 / 6

Finn en god drikkeflaske En drikkeflaske som er god å drikke fra gjør det lettere å få i seg nok veske. Costumes favoritt er drikkeflaskene fra «Bkr» i glass, fordi åpningen er passe stor, og flasken fyller en halvliter med vann.

Drikkeflaske fra Bkr, 349 kr.

Lyst å flere tips og nyheter om sunnhet, mote og skjønnhet? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta alt eksklusivt før alle andre!