Adriana Lima
© Getty Images

Dette er de beste treningsappene

La telefonen være din personlige trener, og la kroppen jobbe i stedet for lommeboka. Her er de beste fitness-appene!

Ja da, vi har alle vært fristet innimellom. Lukke øynene for prisen og klinke til med personlig trener, for så å kunne glede oss over de gode resultatene. Det er nemlig ikke alltid nok å bare ha medlemskap i et treningssenter, spesielt ikke når kulda setter inn og favorittserien på Netflix frister ti ganger mer enn å stresse ned på gymmen.

Men hva om du kan bruke mobilen til hjelp? Det finnes nemlig et flust av treningsapper der ute, og mange av dem er så gode at de fungerer som din egen, personlige trener. Dessuten kan du ta den fram når som helst, hvor som helst.

Vi guider deg til de beste treningsappene her, så er det bare å gå en frisk og sunn høst i møte.

Se hva du bør unngå før en treningsøkt!

Her er de beste treningsappene

Tone It Up

Tone It Up, eller TIU, er en app som gir deg tilgang til en haug av ulike treningsklasser, og som legger opp til at du skal kunne trene sammen med dine beste venninner, eller knytte kontakt med andre i appen som matcher dine egne treningsmål.

Hver dag kan du melde deg på nye klasser - både cardio og styrkeøkter. Appen er gratis, men et utvidet medlemskap gir også tilgang til spesialklasser som barre og kickboxing.

En gjennomført fitness-app som sørger for at det blir morsommere å trene.

Her er de beste treningsappene

7 Minute Workout Challenge

Aldri tid til å trene, sier du? Vel, ikke nå lenger. Denne smarte appen sørger for at du får skvist inn minst syv minutter trening hver dag, og den teller ned minuttene for deg. Små videosnutter viser hvordan du utfører samtlige øvelser, og du kan loggføre treningen i kalenderen din.

Tar du tre økter av disse om dagen, kan vi love deg at det blir synlige resultater.

Slik blir du kvitt søtsuget

Her er de beste treningsappene

30 Day Squat-Challenge

Har du planer om at både du og bakdelen din skal gjennomgå en transformasjon i høst, er det denne appen som gjelder. Den legger opp til hjemmetrening, og det eneste du trenger å gjøre er å følge de ulike squat-øvelsene den forteller deg. Totalt består den av 13 ulike squats, og 6 ulike treningsprogram, og alle øvelsene kommer med videoer som sørger for at du utfører øvelsen riktig.

Det er bare å forberede seg på støle rumper fremover.

Her er de beste treningsappene!

Workout Tracker Gym Log

Planlegger du å bli sterk i høst? I så fall skal du laste ned denne appen. Den hjelper deg rett og slett å holde styr på hvor mange kilo du løftet under forrige økt, slik at du enkelt kan kartlegge og loggføre progresjonen din.

I tillegg tilbyr appen en haug av ulike styrkeprogram hvis du ikke allerede har fått tildelt et.