Face reading: Dette forteller ansiktet ditt om deg
© Wenn.com

Face reading: Dette forteller ansiktet ditt om deg

Linjene i pannen og rundt munnviken avslører mer enn du kanskje skulle tro!

Livsstil, helse og sunnhet - Alt dette kan en face reader gjøre deg klokere på, og det kun ved å studere ansiktets form og furer. Fenomenet stammer faktisk helt tilbake fra oldtiden, men her hjemme er det fortsatt ukjent. Fatima Louborg er en av de få i Danmark som har utdannet seg som face reader, og forteller nærmere om hvilke signaler som sendes via ansiktet.

Har du sett? Denne masken bruker Kendall Jenner mot kviser!

– Ansiktet avslører som oftest mye om livsstilen din, forteller Fatima.

Hun understreker at det i face reading ikke er noe som er bra eller dårlig, man konstaterer bare ting som de er, og jeg velger alltid å fokuserer på de positive og styrkende tingene ved den enkeltes karakter.

Helt grunnleggende reflekterer venstre side personligheten din, mens høyre avslører den profesjonelle og utadvendte siden ved deg. Hvordan øynene er plassert i høyre og venstre øyehule, forteller om du er introvert eller ekstrovert.

– De fleste har litt av begge deler, forteller Fatima.

Se her: 3 uunnværlige produkter enhver kvinne bør eie

Fastfrosne følelser

Ifølge face reading er rynker (som ikke er genetisk betingede) følelser som er frosset fast. Vil du bli kvitt rynkene, skal du prøve å bli kvitt eller endre vedvarende følelser.

– Rynker som trekker nedover indikerer at du er i ferd med å gi opp noe, mens linjer som ligger skrått opp fra neseryggen til hårfestet og rundt munnen er positive, forteller Fatima.

Vår kollega Carla fra danske Costume har testet en behandling hos Fatima:

– Fyldige lepper avslører at du er en livsnyter, mens en strek på underleppen viser tegn på humor. Tannkjøttet vitner om en naiv uskyld, og kløften i neseryggen forteller om et sensitivt nervesystem, forteller Fatima.

– Alt stemmer overraskende godt med hvordan jeg oppfatter meg selv. Rundt ørene har jeg velutviklede "bullshit detectors", forteller Carla.

– Dette utvikler du når du vokser opp med eller omgås folk med humørsvingninger. Jeg har vokst opp med kunsterforeldre, kollektiv og skilsmisser, så det høres riktig ut. Det er også på ørene hun kan se at jeg var et ønsket barn, og min markante nese forteller - ironisk nok - at jeg har bein i nesa. En litt sammenfallen nesefløy forteller om en korsrygg med vondter. Hun treffer blink der også, sier Carla.

Tørre vinterlepper? De beste leppepomadene på markedet

Face reading: Slik kan du se på ansiktet ditt om du er sunn eller ei
© Anna Stokland

– Underveis i readingen kommer Fatima med tips og råd til hvordan jeg bedre kan ta vare på meg selv og (ifølge henne) det litt sarte nervesystemet mitt. Jeg skal styrke blodet mitt med vitaminer, mens lever og galleblære med varm mat. Jeg skal også bli bedre til å lytte til behovet for estetikk rundt meg, og bli flinkere til å slippe tak i de tingene jeg faktisk ikke liker å drive med, fortsetter Carla.

– I det jeg forlater Fatima, og også i dagene etterpå, kjenner jeg at jeg har lyst til å gi meg selv en klem og ett klapp på skulderen, og jeg er ikke lenger like irritert på linjene i ansiktet mitt. Jeg ser tilbake på barndommen min, og trekker paralleller til den jeg er i dag - og med tanke på at jeg tydeligvis skal oppnå større suksess i godt voksen alder, har jeg fått ny motivasjon til å sette i gang med nye prosjekter og blåse støvet av gamle, avslutter Carla.