Victoria Beckham

Slik ble hun kvitt kvisene

Victoria Beckham avslører det sunne "kvisemiddelet" som gav henne fin hud!

I mange år slet Victoria Beckham med urenheter og kvisete hud, men da hun for en kort tid siden demonstrerte sin nye sminkekolleksjon fra badet, var huden hennes full av glød, uten tegn til urenheter. I et intervju med Net-a-Porter The Edit, avslørte den tidligere popstjernen hemmeligheten bak sin perfekte hud. En matvare hun spiser hver dag, og når Beckham avslører sine skjønnhetstips lytter vi godt etter.

Sjekk ut Costumes julekalender der du kan vinne masse flotte premier i hele desember. Les her HER!

– Hudlegen min Dr. Harold Lancer i Los Angeles er helt utrolig. Jeg har kjent han i årevis, og han reddet huden min, forteller Beckham som har hatt fet hud i mange år. Legens råd for å bukt på kvisene var klar.
– Du må spise laks hver eneste dag sa han til meg, forteller designeren.

Sunn hud med fiskeolje

Å spise laks hver dag høres kanskje litt overdrevet ut, men det finnes vitenskap som støtter legens anbefaling. Laks og andre fete fisker er fulle av omega-3 fettsyrer, og vitamin A og C. Disse alene er ikke avgjørende for det anti-inflammatoriske og fuktighetsgivende, men flere undersøkelse har vist en sammenheng mellom sunn hud, og inntaket av fisk.

Leste du denne? Sjokoladen du kan spise med god samvittighet..

En undersøkelse offentliggjort i European Journal Of Dermatology, viste at de som spiste en diett rik på fisk og grønnsaker, hadde betydelig mindre akne enn de som ikke gjorde det. Så hvis du er like overbevist som Victoria Beckham, er det bare å inkludere laks i dine spisevaner.

Les alt som sunnhet HER!

Costumes julekalender venter på deg med masse, fantastiske priser som kan bli dine. Bli med i trekningen HER!