© Foto: © Marie Wolla

Slik gjør du deg klar for en ny uke

Hold hviledagen hellig – men gjør deg også mentalt klar for mandag.

Kjenner du mandagsangsten snike seg på? Null stress! Søndagen er den dagen du bør puste med magen, lade opp batteriene og planlegge den nye uken som kommer. Her er 6 ting du bør bruke hviledagen din til.

6 ting du bør gjøre på en søndag

© Foto: © Marie Wolla

Start dagen med en sunn frokost. Sørg for at du får i deg sunn og næringsrik mat slik at du får mer energi. Velg kortreist og økologisk mat som er bedre for planeten vår.

Planlegg uken som kommer. Sett deg ned med alle to-do’s og avtaler som kommer den neste uken. Legg inn alt i kalenderen din, slik at du er sikker på at du får alt unngjort før fredagen melder seg igjen.

Gi pleie til kroppen. Legg opp til en spa-dag hjemme ved å ta deg en dusj, legge på en god ansiktsmaske og smør kroppen inn deilig bodylotion. Velg mer bærekraftige alternativer som velværeprodukter fra Love Beauty and Planet.

© Foto: © Marie Wolla

Reflekter over uken som har gått. Hent frem yoga-matten, skru på favorittmusikken og strekk på kroppen. En time alene med dine egne tanker gjør underverker!

Skap ryddige omgivelser. Sett av litt tid på søndagen til å sette frem ferske blomster, rydde unna alt som ligger i veien og gi vann til plantene (som holder på å dø). Et ryddig rom gir et ryddig sinn!

© Foto: © Marie Wolla

Gå en tur. Møt opp en venninne og nyt en time eller to ute i frisk luft!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Love Beauty and Planet.