© Helene Ragnhild Andersen

Smoothie for partygirls!

Jepp! Denne smoothie'n får deg til å føle deg normal igjen.

Vi elsker smoothies!

Etter en hedonistisk kveld, er det deilig å starte dagen derpå med en flytende sunn frokost, proppfull av masse sunne godsaker.

Det er nemlig ikke alltid like lett å spise sunt dagen etter en god fest, selv om alle ihuga detoxere mener dette er dagen å fylle på med vitaminer, drikke kokosvann til krampa tar deg. Dagen derpå frister det mer med pizza og andre kontroversielle matvarer. I morgen er dagen for en ny, sunn start. Du trenger noe søtt, men mettende for å være effektiv, en deilig drikk med sunt fett som holder blodsukkeret stabilt, og hjernen våken frem til lunsjs.

Slurp!! Pimp gjerne opp med litt bipollen, hampfrø eller kakaonibs om du har det liggende..

Costume har snakket med ernæringsfysiolog Helen Ranghild Andersen, for å få hennes egen favoritt frokostsmoothie. Så ok, hva trenger du? Her er ingredienslisten til en sunn og enkel smoothie, som gir masse energi, lite cravings og godt humør!

1 frossen banan
1 neve spinat
1/2 halv avokado
1 spiseskje peanøttsmør
1 ts grønt pulver (om du har)
2 dl mandelmelk.

Så hva venter du på? Kutt opp bananen og legg den på frys, så får du en kremete, superdigg frokostsmoothie som vil kickstarte din uke!

Smoothie lover? Se flere deilige oppskrifter her!

Vi i Costume har et deilig matunivers vi gjerne vil dele med deg, våre dyktige matbloggere har de beste oppskriftene, illustrert med de fineste bildene. Se bare HER!