Smoothie, sjokoladekjeks og sexy salat

Bli inspirert av Karlie og Lilys sunne favorittretter!

© Getty
1 / 4

USA leder vei med sunne trender, og i hjemlandet har supermodellene Lily Aldridge, og Karlie Kloss tilgang på all verdens sunne godsaker. En sunn modellkropp får pengene til å ramle inn i kassa.
Her er maten som gjør de sunne modellene glade.

Beautytips: Pernille Teisbæks skjønnhetsrutine

Frokostsmoothie © Getty
2 / 4

Frokostsmoothie

Den selverklærte dronningen av snacks, Karlie Kloss, har tidligere uttalt å ha: ”nok snacks til å brødfø en hel arme under moteukene”.Den langbente skjønnheten kickstarter dagen med en smoothie laget på mandelmelk, blåbær, proteinpulver og frossen banan.

Du trenger ingen nøyaktige mål, gjør som Karlie og improviser - vi garanterer det blir godt. Dette er en klassiker, trikset er å ha frossen banan, for en kremete smoothie.

Sunne sjokoladekjeks © Karlie Kloss' Instagram
3 / 4

Sunne sjokoladekjeks

Som den helseentusiasten hun er, tok Karlie i 2010 på seg bakeforkleet for lage charity cookies!

Sammen med bakeriet Milk Bar ble resultatet veganske sjokoladekjeks laget på glutenfritt mel, olivenolje, agavesirup, mandler, sjokoladebiter og masse god samvittighet! Deler av inntektene fra salget det året til den veldedige organisasjonen FEED, som hjelper gi skolemat til barn verden rundt.

Sexy salat © Lily Aldridge Instagram, Sakura
4 / 4

Sexy salat

Victoria's Secretsmodell Lily Aldridge har ingen kaker oppkalt etter seg - ennå, men i likhet med sine modellkollegaer har hun derimot lagt sin elsk på salatene fra cateringfirmaet Sakara Life.
Sakaras spesialitet er plantebasert mat, vegansk og veldig trendy. Med salater kalt «The Sexiest Salad» metter de modellmagene backstage under de store moteukene, og sender ut deilige oppskrifter via sitt nyhetsbrev.

Synd for oss at Sakura ikke leverer ren mat til Norge, for om navnet har like stor innvirkning på placeboeffekten, som maten er næringsrik, ville vi sikkert følt oss som en Victoria’s Secret engel selv uten vingene..

Heldigvis har Costumes egen matblogg 52 More Yearsinspirert oss med deilige oppskrifter. Sjekk ut grønnkålsalat med ansjosdressing, og gjett om vi får lyst på hjemmelaget mandelsmør etter å ha sett dette fristende bildet!