3 treningsapp-er Camilla Pihl sverger til

– Det er viktig å stresse ned, meditere og finne tid til litt stillhet!

Hun er nødt til å ta vare på utseendet sitt. Fotoopptak, lanseringer og representasjoner krever sitt, uansett hvor lange dagene er, eller hvor stort press hun er under. At gode produkter hjelper, er det ingen tvil om, men med årene har Camilla innsett viktigheten av å investere i kroppens helse - også på innsiden.

Har du sett: Med denne juicen får du modellkropp!

– Jeg har vært aktiv og flink til å trene hele livet. Det tror jeg nok at jeg nyter godt av i dag. Jeg har trent mye styrke tidligere, men det siste året har kroppen min trengt litt mer ro. Derfor fløter jeg med yoga for tiden - det gjør godt for både kropp og sjel.

Her er de tre treningsappene som holder henne motivert:

1 – Yoga Studio er en fantastisk app. Den har forskjellige programmer for ulike nivårer, og kjempefine videoer som er ledde å følge selv for nybegynnere. Jeg bruker appen morgen og kveld - før jeg spiser forkost og før jeg legger meg.

2 – Jeg er veldig opptatt av meditasjon. Det er vel så viktig å trene hodet som kroppen. Jeg anbefaler appene til Andrew Johnson og Headspace. Begge er fantastiske. Guidede meditasjoner som er lette å følge.

3 – Jeg synes man bør trene på å være takknemlig. Jeg har en søt app som heter Gratitude Journal - The Original som jeg er veldig glad i. Det er litt som en dagbok hvor mange hver kveld skriver ned ting man er takknemlig for, som har skjedd i løpet av dagen. Jeg lover at du legger deg med et smil om munnen.

Dette må du se: Her er oppskriften på skjønnhetssmoothien til Camilla Pihl!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!