Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fitness Instagram trening yoga motivasjon inspirasjon © @miaeckhoff @piaseeberg @katarinasollid @mslotvik @monicaoien

5 norske fitness-jenter du bør følge

Trenger du litt ekstra motivasjon for å komme i gang med treningen?

Et nytt år er i gang, og de fleste av oss trenger en ekstra dytt for å komme skikkelig i gang med treningen. Vi har derfor valgt ut fem fitness-profiler du bør følge på Instagram for motivasjon.

Monica Øien

Hun er en sertifisert pilates- og yogainstruktør, samt TRX-trener. Hun eier også eget treningssenter og kurser i Core Balance. Med lang fartstid i treningsbransjen byr hun på mye inspirasjon og motivasjon.

Les også: Slik holder IT-jentene seg i form

Katarina Sollid

Katarina er en Reebok-ambassadør som løfter tungt og smiler bredt. Profilen hennes gir masse inspirasjon til deg som vil utfordre styrken.

Martine Slotvik

Hun har en bachelor i ernæring, jobber som personlig trener og har vært gruppetreningsinstruktør i 15 år. Instagram-profilen hennes viser treningsvideoer, fleksible yogastillinger og fargerike bilder.

Les: Treningsprofilene du må følge

Pia Seeberg

Hun jobber som helseskribent, blogger og fysisk og mental trener. På Instagram viser hun korte treningsvideoer, men hun har også en YouTube-kanal som hun oppdaterer hver søndag.

Mia Eckhoff

Mia er ernæringsfysiolog, yogalærer og personlig trener. Instagram-profilen og bloggen hennes oser av inspirasjon når det kommer til både kosthold og trening.