Fitness Instagram trening yoga motivasjon inspirasjon
© @miaeckhoff @piaseeberg @katarinasollid @mslotvik @monicaoien

5 norske fitness-jenter du bør følge

Trenger du litt ekstra motivasjon for å komme i gang med treningen?

Et nytt år er i gang, og de fleste av oss trenger en ekstra dytt for å komme skikkelig i gang med treningen. Vi har derfor valgt ut fem fitness-profiler du bør følge på Instagram for motivasjon.

Monica Øien

Hun er en sertifisert pilates- og yogainstruktør, samt TRX-trener. Hun eier også eget treningssenter og kurser i Core Balance. Med lang fartstid i treningsbransjen byr hun på mye inspirasjon og motivasjon.

Katarina Sollid

Katarina er en Reebok-ambassadør som løfter tungt og smiler bredt. Profilen hennes gir masse inspirasjon til deg som vil utfordre styrken.

Martine Slotvik

Hun har en bachelor i ernæring, jobber som personlig trener og har vært gruppetreningsinstruktør i 15 år. Instagram-profilen hennes viser treningsvideoer, fleksible yogastillinger og fargerike bilder.

Pia Seeberg

Hun jobber som helseskribent, blogger og fysisk og mental trener. På Instagram viser hun korte treningsvideoer, men hun har også en YouTube-kanal som hun oppdaterer hver søndag.

Mia Eckhoff

Mia er ernæringsfysiolog, yogalærer og personlig trener. Instagram-profilen og bloggen hennes oser av inspirasjon når det kommer til både kosthold og trening.