7 spreke treningsblogger

Alle trenger litt kickstart på motivasjonen og hva er bedre enn en god treningsblogg? Vi har plukket ut våre favoritter som vi klikker oss inn på!

Treningsbloggen til Camilla Aastorp Andersen. Du kan lese hennes blogg på treningsfrue.no © @treningsfrue
1 / 7

Camilla Aastorp Andersen: treningsfrue.no

Hvem: Camilla Aastorp Andersen er en av norges største treningsbloggere.

Hva: Hun deler alt fra treningsvideoer til kjappe og sunne matretter som blir presenteret med fine bilder. Camilla forteller deg om gode øvelser for hjemmetrening som hun forklarer med bilder/video. Hun smiler stort og er positiv. Bloggen vil gjøre enhver interessert i hverdagskroppen!

Følg Camilla her:
Blogg: treningsfrue.no
Instagram: @treningsfrue
Facebook: Treningsfrue

Nora S. Mathisen skriver treningsbloggen fitnessnora.blogg.no © @fitnessnora
2 / 7

Nora S. Mathisen: fitnessnora.blogg.no

Hvem: Nora S. Mathisen er personlig trener, online coach og hjernen bak bloggen fitnessnora.

Hva: Hun blogger om treningsrutiner, matoppskrifter og sitt liv som mamma og veien tilbake til kroppen hun er komfortabel med. På Nora sin blogg blir du kjent med en smilende og treningsglad jente som er opptatt av en sterk kropp! Et solid forbilde for alle!

Følg Nora her:
Blogg: fitnessnora.blogg.no
Instagram:@fitnessnora
Facebook: Fitnessnora

Den spreke treningsbloggen til Maren kan leses på fitliving.blogg.no © @marenerdvik
3 / 7

Maren Erdvik: fitliving.blogg.no

Hvem: Maren Erdvik fra Kristiansand er jenten bak fitliving og vinner av Vixen Blog Awards for beste treningsblogg i 2015.

Hva: Treningsgleden skinner gjennom hos Kristiansandsjenten som tipser om alt fra sunne matoppskrifter, treningsøkter, skjønnhetsprodukter til motivasjonstips, ispedd innlegg om hverdagen.

Følg Maren her:
Blogg: fitliving.blogg.no
Instagram: @marenerdvik
Facebook: Personlig trener Maren Erdvik

Treningsblogg og livsstilsendringsbloggen til Helene Drage kan leses på helenedrage.no © @helenedrage
4 / 7

Helene Drage: helenedrage.no

Hvem: Helene Drage er damen bak bloggen og skiller seg ut fra de andre bloggerne over. Hun er en formfull PT og treningsentusiast.

Hva: På bloggen til Helene deler hun treningsprogrammer, matoppskrifter og skriver om det ”å få hodet på plass”. Men aller viktigst på denne bloggen er temaet livsstilsendring. Det har Helene en del kunnskap om – hun har nemlig gjort det selv. Inspirerende dame, og det er forfriskende å se ei jente med litt former som også trener, er stolt av kroppen sin og sier det! Vi heier på Helene og titter ofte innom bloggen, det burde du også gjøre!

Følg Helene her:
Blogg: helenedrage.no
Instagram: @helenedrage
Facebook: Helene Drage

En motiverende treningsblogg skrevet av alakaroline.no © @alakaroline
5 / 7

Karoline Marie: alakaroline.no

Hvem: Karoline er 26 år og har en bachelor i folkehelsearbeid og ernæring. Hun har et eget firma som kostholds- og ernæringskonsulent.

Hva: Karolines blogg passer for deg som vil bli inspirert til å enten begynne, eller opprettholde en sunn og god livsstil. Karoline er opptatt av balanse og sier ikke nei til fristelser. Treningsbloggen inneholder også litt mote og skjønnhetsinnlegg, så alakaroline er en blogg for deg som liker godt&blandet. Hun tar fine og inspirerende bilder som i seg selv er en motivasjonsboost. Vi sier hurra for fine verdier og fin blogg!

Følg Karoline her:
Blogg:alakaroline.no
Instagram: @alakaroline
Facebook:Á la Karoline

Yoga- og treningsblogg skrevet av Vibeke Klemetsen kan du lese på vibekeklemetsen.no © @vibekeklemetsen
6 / 7

Vibeke Klemetsen: vibekeklemetsen.no

Hvem: Hun er kanskje mest kjent som modell og programleder, men Vibeke er utdannet yogainstruktør og er opptatt av en sunn livsstil og helse.

Hva: På bloggen deler Vibeke opplevelser, historier og yogatips. Hun jobber som yogainstruktør og er også medeier i treningsmerket Run & Relax. Hun deler også matoppskrifter, skjønnhet- og moterelaterte saker og glimt fra hverdagen. Bloggen er rolig og oversiktlig og går i god stil med hennes lidenskap for yoga. Et rolig avbrekk i en hektisk ukehverdag, og kanskje booker du den yogatimen etter å ha lest litt om hva det er som gjør Vibeke så frelst. Namaste!

Følg Vibeke her:
Blogg: vibekeklemetsen.no
Instagram: @vibekeklemetsen

Treningsblogg skrevet av Lene Alexandra. © @lenealexandra
7 / 7

Lene Alexandra Øien: lenealexandra.com

Hvem: Lene Alexandra var kjent for de fleste som glamourmodell, men hun har nå blitt bitt av treningsbasillen og endret stil. Hun er utdannet PT og mental trener.

Hva: På bloggen skriver Lene om hverdagen sin, tips dersom du er interessert i diett og bikinifitness, treningstips, beauty-tips og hun skriver flere refleksjonsinnlegg. Hun blogger også en del fra diverse treningsferier hun er på. Lene er en blid og positiv dame som det er inspirerende å følge i hverdagen. Lene har bein i nesa og det er inspirerende i seg selv!

Følg Lene her:
Blogg: lenealexandra.com
Instagram: @lenealexandra

Mer om Trening? Motta Costumes nyhetsbrev