© Ivy Park

Bli med Beyoncé på trening

Se bilder og filmen av Beyoncé's første treningskolleksjon!

I fjor kom nyheten om at Mrs. Bootylicious, selveste Queen B, Beyoncés kastet seg på trenden med å lansere sin egen treningskolleksjon.
Med sine 65 millioner følgere på Instagram, regnes Beyoncé som en av de mest innflytelsesrike kjendisene for øyeblikket. Ikke bare er hun politisk, men også en god rollemodell som stolt omfavner sine kvinnelige former. Vi tipper hun ikke bare vil få fans til treningsstudioet, men også bidra til at flere nyter den avslappende trenden Athleisure.

«Ivy Park» som består av til sammen 200 deler, inkludert klær, capser, overdeler, topper, sports-bh’er, og hettegensere.

Smarte tips: Vil du bli sunn på budsjett!

Costume synes høydepunktene er den sexy kroppsdrakten som de modigste kan kombinere med korte shorts, eller de tre forskjellige treningsbuksene med forbokstavene ”I” (low-rise), ”V” (mid-rise) og ”Y” (high-rise) som tilsammen utgjør navnet på kolleksjonene Ivy. Livet på buksene er også designet så de utgjør bokstaven Y, her er med andre ord ingenting utelatt til tilfeldighetene.

Fått det med deg? Dette er vårens IT-farge!

Navnet «Ivy Park» er ikke som blodharde fans kanskje tenker, oppkalt etter hennes datter Ivy Blue, men Ivy kommer av romertallet fire. 4 er Beyoncés lykketall. Hun har bursdag den 4. september og mannen Jay Zs fødselsdag er 4. desember, og deres bryllupsdag ble lagt til 4.april.

Opptatt av trening? Dette er sesongens hotteste treningstrend?

I lanseringsvideoen vises filmklipp fra hennes egen barndom, og barndomstrakter i hjembyen Houston der hun vokste opp, og i pressemeldingen forklarer hun betydningen at parken er et sted hun alltid vender tilbake til for å finne styrke, et sted hun også oppsøkte før hun fødte datteren Ivy Blue.

  1. april kommer kolleksjonen for salg hos Nordstrøm, Net-a-porter og Topshop.

Liker du å løpe? I form-løpet vil ha deg med på laget!