Bli sunn på budsjett

Vi gir deg tipsene til hvordan du får en sunn og naturlig glød uten å tømme lommeboken!

1. Drikk masse vann Du har hørt det før, men vi sier det igjen. Store mengder med vann holder kroppens system i gang og er helt avgjørende hvis du ønsker en frisk glød og en sunn og elastisk hud. Få i deg minst en liter vann om dagen, gjerne mer!

Fått det med deg? Dette er T-skjorta alle snakker om!

2. Stress ned
De fleste forholder seg til stress i hverdagen, men ikke la stress bli en vane. Stress over lengre perioder kan få deg til å se eldre ut enn det du er, derfor er det viktig å ta små pauser i hverdagen. Fyll denne tiden med ting du setter pris på, enten det er en god bok eller et cafébesøk med venninner. 3. Spis sunt
Det er superviktig å få i seg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler, for lite inntak vil på sikt sette sine spor. Sunne fettkilder gjør huden din myk og frisk, så sørg for å få i deg nok fisk, avokado, nøtter og olivenolje.

4. Positive tanker
Naturlig skjønnhet kommer innenfra sies det, og det er faktisk helt riktig. Fokuser på de positive aspektene i livet ditt, dette kan gjøre dagene lettere både for deg og de rundt deg.

**Vi spår: Dette er sommerens IT-frisyre!

  1. Skjønnhetssøvn
    Aldri, aldri, aldri undervurder verdien av en god nattesøvn - det er nemlig en grunn for at det kalles skjønnhetssøvn. Sover du for lite kan dette gi deg et hovent ansikt, poser og blå ringer under øynene, mens huden blir grå og gusten. Ønsker du en sunn glød er det viktig med nok søvn!
    6. Kom i form**
    Trening og bevegelse i hverdagen er et must - ifølge treningseksperter skal man øke pulsen minst to ganger om dagen. Trening holder sirkulasjonen i kroppen i gang, og er essensielt hvis du ønsker å holde deg sunn og frisk.

7. Naturlig sminke
Ikke overøs huden din med produkter, og ta gjerne noen pauser fra sminke innimellom. Bruk kun produkter som huden din tåler og som er tilpasset din hudtype, og unngå gammel sminke.

**Les også: Drikk deg ned i vekt på juice!

  1. Fuktighet**
    Det aller viktigste for en sunn hud at den får tilsatt nok fuktighet, både innenfra og utenfra, og spesielt her i nord må man passe på at huden ikke tørker ut. Dette kan blant annet føre til tørrhetslinjer i ansiktet, utslett og eksem. Bruk en fet krem i vinterkulden, gjerne en kuldekrem fra apoteket, eller en olje hvis huden din trenger masse fukt. Husk å drikk masse vann.

9. Frisk luft
Hud, kropp og humør elsker mosjon og frisk luft. Sitter du mye inne på et kontor kan kroppen ha godt av litt ekstra dagslys nå som dagene er mørke.

Les også: Zara har lansert treningskolleksjon!

Les også: Slik trener supermodellene!