Gigi Hadid og Reebok
© Foto: Cathrine Wessel

– Den eneste tiden jeg får ordentlig ro

Gigi Hadid har funnet sin indre styrke, og slår tilbake mot haterne!

Yolanda Hadid Foster og datteren Gigi Hadid. Gigi og søsteren Bella Hadid.

Når du vokser opp i Beverly Hills' kjendiselite, med en mor som er realitystjerne i TV-serien «The Real Housewives of Beverly Hills» blir du fort et yndet objekt for Hollywoods tabloid presse. 21 år gamle Gigi Hadid, og søsteren Belle Hadid regnes som to av verdens største supermodeller for øyeblikket, og den unge Gigi har måtte tåle mye kritikk for sitt vakre utseende som hun lever av. Presset med å være perfekt er nettopp utgangspunktet for hennes samarbeid med sportsprodusenten Reebok.

Som ansiktet for kampanjen #PerfectNever, håper Gigi å inspirere kvinner over hele verden til å finne sine egen indre styrke og feire det realistiske kroppsidealet, og ignorerer negativ kritikk.

– Å trene gir meg ikke bare fysisk stryke. Det gir meg mentalt styrke, det hjelper meg å rømme fra alt maset i hodet mitt. Det er den eneste tiden jeg får ordentlig ro, forteller supermodellen i en pressemelding fra Reebok.

Forskningen viser: Slik blir du god på å løpe langt.

Kampanjen med navnet «Be more human», startet i sommer som et angrep til de såkalte «body-shamers», personer som kritiserer andres kropp. Kampanjen skal minne oss på vi alle er mennesker, og gå foran som et godt eksempel ved å bruke trening som et verktøy for å fokusere på de positive effektene dette gir.

Selv om det kan virke som et paradoks at Gigi, som i manges øyne lever et perfekt liv og har kropp mange jenter drømmer om, trenger også hun å tenke nytt for å ikke la alt presset gå inn på seg.

– Da jeg var aktiv idrettsutøver pleide jeg være så fokusert på å være best at trenerne mine tok meg ut av konkurransen. Jeg fokuserte bare på feilene, som førte til at jeg mistet fokus og gjorde flere feil. Det var en slag dominoeffekt. Helt til jeg lærte å bytte kanal, og fokusere på nytt. De er de små feilene som motiverte meg aller mest.

Vil du vite mer om Gigi? Les alt om Gigi Hadid HER!

Gigi Hadid elsker å trene, og dyrker den avslappede athleisure-trenden som er blitt stor i moteverden de siste årene. Kampanjen skal motivere kvinner til å akseptere sine egne små feiltrinn, og det å ikke være perfekte ved å fokusere på indre styrke og pågangsmot.

Hold deg oppdatert om alt innen mote og trening HER.

Melder du deg på Costumes nyhetsbrev vil invitere deg til VIP-kvelder, og du kan vinne eksklusive premier!