Dette er den nye treningsformen alle snakker om
© Casall

Den nye treningsformen kjendisene elsker

Vi fikk være med å teste den populære timen!

Treningsformen Soma Move har eksistert i fire år, men har det siste året blitt et populært og etterspurt treningskonsept, som er utviklet av det svenske selskapet Holistic Training.

Vi fikk være med Casall til Stockholm og teste treningsformen, med instruktørFrida Lindström som har undervist timen de siste årene.

– I timene mine fokuserer jeg på balanse, styrke og kondisjon etter et yogamønster, forteller Frida.

Treningstips: Slik når du målene!

– I stedet for å trene en muskelgruppe isolert, merkes en ny trend blant treningsentusiaster som ønsker å utvikle smidighet og bevegelse i en og samme økt. Kroppen er tross alt skapt for å brukes på ulike måter, og derfor er Soma Move den ultimate treningsformen, siden du får utviklet treningsteknikker som setter fler muskelgrupper i bevegelse og gir sunn blodgjennomstrømning.

Timen er en såkalt «holistisk» klasse, som tar hensyn til hele kroppen.

– Du blir ekstremt sterk!

Timen Soma Move er en 45-minuttersklasse og holdes på Myrens Sportssenter i Oslo.

Vi blir fortalt at det er en treningsform som er perfekt for både nybegynnere, og de som har trent mye. Den foregår barbent på en yogamatte, gjerne i ett oppvarmet rom.

Inspirasjon: Slik holder it-jentene seg i form!

– Treningen er mye mer utfordrende enn å løfte en manual for å styrke bicepsen, lettere sagt en morsom måte å utvikle fysikken sin på, og bedre styrken, koordinasjonen og balansen, avslutter Linda.

Bruk årstiden. Kom deg ut for å trene! Da får du dobbelt påfyll av solstråler og endorfiner!

Frida Lindström

*Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen, er dekket av Casall. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.