Hent inspirasjon til treningsåret med Janka Polliani

Er det én ting som virkelig hjelper på treningsmotivasjonen, så er det nytt treningstøy.

Treningslysten får en kickstart med nytt tøy. Hos Zalando finner du klær til alle treningsformer, enten du foretrekker cardio, yoga, boksing eller høyintensitetstrening. Det er viktig å føle seg komfortabel, men det er ikke feil å se bra ut heller! Klikk deg inn herfor sjekke ut sesongens treningsklær.

Treningsbukser fra Nike, 449 kr
Sportsbh, 599 kr
Sko fra Nike, 1245 kr
Sportsbh fra Stella Sport, 449 kr

Vi har også et stort utvalg av effektive treningsvideoer. Lær deg nye, morsomme øvelser, eller fyll på med inspirasjon som gjør det enklere å beholde en god vane.

Zalando i kofferten

Blogger Janka Pollianibruker aktivt både videoer og klær fra Zalando på sin reise til Thailand, der hun nyter noen solfylte dager med familien.

– Trening er for meg ferie, sånn har det alltid vært, forteller hun.

– Jeg har endelig tid til å fokusere på meg, og med barn på tur er det godt med en liten pustepause. Derfor prøver jeg å legge inn både yoga, styrketrening og løping, litt hver dag. Og i fantastiske omgivelser blir jeg inspirert til å gi alt.

Janka pakket med seg multifunksjonelle klær fra Zalando som kan brukes til alle treningsformer - slik at kofferten ikke skulle bli så stor.

Janka Polliani i treningstøy fra Zalando

Kom i balanse

Yogainstruktør Annie Clarke gir deg sine beste tips og guider deg inn i yoga-verden. Klikk her for treningsvideoer der hun går gjennom øvelsene steg for steg. Perfekte for trening hjemme i stua eller på reise.

Det yoga kanskje er best kjent for er å skape harmoni mellom kropp og sinn, noe vi alle kan trenge i en stressende hverdag. Og du vil merke effekt ganske rask, i følge Annie.

– Jeg elsker den fysiske og emosjonelle styrken yoga gir meg, og også det at jeg lærer så mye om meg selv, sier hun.

Yoga har en positiv effekt på nervesystemet, ryggen og ryggsøylen. Det forbedrer aktiviteten til hjernen, hjertet og lungene. Immunforsvaret ditt blir sterkere, og du vil raskt kjenne at du kommer mer i balanse. Kreativitet, selvtillit og konsentrasjon økes.

I videoenehos Zalando viser hun deg hvordan du også kan oppnå alt dette.

Janka i fine treningsklær fra Zalando på ferie i Thailand

Tips:

Noen av øvelsene i yoga er komplekse og du vil strekke og bøye deg i flere retninger. Klærne er viktige for å kunne slappe av og fokusere på øvelsene. Herfinner du Zalandos guide til yogaklær.