Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston og Kate Hudsons skjønnhetshemmelighet
© Getty Images

Her er skjønnhets-snacksen kjendisene sverger til

Flere av de vakreste kjendiskvinnene i verden har en ting til felles- de elsker denne snacksen!

De fire skuespillerne har altså flere ting til felles enn yrke, hårfarge og at de er blendende vakre. Og det kan ikke være tilfeldig.

Elle.com har laget en sak om hvilken snacks og treningsform Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow og Kate Hudson sverger til. Det viser seg at alle fire elsker mørk sjokolade, drikker masse vann og praktiserer yoga. Og favorittsnacksen til de vakre damene er mandler. De er også veldig opptatt av å smøre seg med solfaktor.

Disse enkle tipsene er greit å notere seg for damene har plettfri hud og en sunn og frisk glød.

Har du fått med deg: Spis deg sunn med nøtter

Derfor spiser de mandler

I Cameron Diazs bok ”The Body Book” skriver hun at hun spiser en håndfull mandler for ekstra protein. Aniston snacker på et eple, mandelsmør eller en neve nøtter. Paltrows favorittsnack er også en håndfull mandler og Kate Hudson delte sin ukentlige diett med Womens Health UK, og avslørte at hun spiser en håndfull mandler eller en riskake med mandelsmør om kvelden.

Mandler inneholder mange av de gode fettsyrene, E-vitamin og biotin, som er et enzym, som hjelper ved omsetningen av fett og karbohydrater. Ernæringsforskere i England mener nå å ha belegg for at hvis du spiser mellom 50-100 gram mandler om dagen, så kan det få kolesterolnivået ditt til å falle.

I tillegg til sunt fett og fiber, inneholder mandler også en pen porsjon proteiner, og disse tre næringsstoffene har en høy metthetsverdi slik at mandler holder deg mett lenge. Du bestemmer naturligvis selv hvor mange nøtter eller mandler du spiser, men vær obs på at de inneholder en del kalorier, så en tommelfingerregel kan være å holde seg til 50 gram daglig. En mandel veier cirka ett gram, så det tilsvarer altså rundt 50 mandler om dagen.

Hvor mange kalorier er det i mandler?

Næringsinnhold i mandler, pr. 100 gram:

Kalorier i mandler: 587 kcal
Proteiner i mandler: 21,2 g
Karbohydrater i mandler: 22 g
Fiber i mandler: 12,5 g
Fett i mandler: 49,9 g

Kilde: iform.nu

Se Kylie Jenners skjønnhetshemmeligheter på Stylista.no