Kendall Jenner
© Wenn.com

Kendall Jenners treningsprogram tar kun 11 minutter

Dette er treningsøvelsene Victoria's Secret-engelen utfører før det store showet!

Når man jobber som en av verdens mest ettertraktede supermodeller, handler det om å holde kroppen i form og holde seg sunn.

Dette vet Kendall Jenner - og den unge modellen har stålkontroll på hvilke øvelser og treningsrutiner som er aller mest effektive.

Har du sett? Slik unngår du høstdepresjonen!

Og når Kendall Jenner er på farten, følger hun en svært overkommelig treningsrutine, forklarer supermodellen i appen sin:

"Når jeg er ute på reise, eller ikke gidder å forlate huset for å dra på treningssenteret, forsøker jeg å få gjort alle disse øvelsene, som ikke tar mer enn 11 minutter."

I en video, delt via modellens Youtube-kanal, får man et inntrykk av hva de 11 minuttene innebærer. Nedenfor kan du se et utdrag av øvelsene, mens den fulle videoen krever at du melder deg inn i Kendalls app.

Hele treningsrutinen består av forskjellige øvelser, som alle tar mellon 15 og 30 sekunder. Øvelsene innebærer for eksempel forskjellige utgaver av planken, fire forskjellige øvelser for magemusklene, benløft og etter 11 hesblesende minutter avsluttes økten med enda en planke.

Det hele virker som en effektiv, men overkommelig rutine, som muligens er verdt å prøve neste gang det står hjemmetrening på agendaen?