© http://sofissnapshots.theyouway.com

Møt Sveriges it-blogger

Den 6.mai kommer Sofi Fahrman eksklusivt til Norge for å lære deg hvordan du kan oppnå det samme som henne

Hun begynte karrieren som motejournalist og har med tiden bygd seg oppover. Som 32-åring har hun allerede tre bestselgende noveller bak seg kalt The Elsa Series, hun er en veteran når det kommer til moteblogging og hun er vert for TV-showet The Stylist. Og det er bare litt av det denne it-jenta har oppnådd. For å høre mer om hennes suksess, kan du se henne live på Stellas Karrieredag. Kjøp biletter til karrieredagen her!

I tillegg til mote og blogging, har Sofi også interesse for trening og kosthold. I boken Bodylicious tar hun og venninnen Julia Fors deg med gjennom sin treninghverdag, og smarte tips å triks for å holde kostholdet og treningen i sjakk.

– Hvorfor en treningsdagbok? Det spørsmålet har jeg fått høre om og om igjen siden jeg satte i gang dette prosjektet. Det finnes så klart personer som vet mer enn meg når det kommer til trening (og mote for den del) men jeg vil gi mitt eget syn, min innstilling og min inspirasjon, skriver hun i boken.

I boken tar hun deg med gjennom sin treningsrutine - alt fra rumpe og bein, til mage, rygg og armer. Hun gir deg gode tips for å greie å legge ned litt trening i hverdagen, og hva som motiverer henne mest.

Her er et lite utsnitt fra boken,

Sofis 5 vanligste leserspørsmål

1. Hvor mange ganger i uken løper du? Målet er tre ganger i uken, og distansen varierer mellom 4 og 8 kilometer, avhengig av dagsform. Jeg bruker aldri å sette press på meg selv ved å bestemme hvor langt jeg skal løpe. Det er lett å bli skuffet da hvis jeg ikke orker mer. Derimot bruker jeg en app på iPhonen min som holder kontroll på tempoet. Jeg passer nemlig alltid på å øke takten på hjemveien og jeg går aldri ut for hardt i starten. Noe annet er at jeg gir jernet de siste 100 meterne for å ha en positiv opplevelse og avslutning med meg når jeg er i mål - og å vise at jeg har mer å gi.

2. Det virker som du lever et stressfullt liv. Hva tenker du når du ikke orker å trene?

At litt er bedre enn ingenting. Følelsen når man har kommet seg til treningssenteret eller ut i løpesporet på tross av at man egentlig ikke orket er dobbelt på herlig når man kommer hjem igjen. Det skjer at jeg bare tar en superkort økt på 15 minutter.

3. Hva spiser du etter en treningsøkt?

Om jeg er inne i en bra treningsrutine har jeg merket at proteinshake gir best resultat. Jeg blir mett og får tilbake energien. Jeg bruker å blande melk, en banan og Herbalifes proteinshake med vaniljesmak. Og ettersom at jeg prøver å trene på morgenen, så holder jeg meg til en shake til lunsj.

4. Partyprinsesse og trening, hvordan går det sammen?

Hahaha. Jeg trener som jeg fester - med måte. Jeg trener og danser fordi det får meg til å føle meg bra, og prøver å finne rutiner som passer min kropp. Det skal sies at innen jeg fylte 30 var kroppen min veldig tilgivende. Nå kan jeg ikke jukse like mye. Jeg trenger søvn, blir bakfull som alle andre og verdiløs på jobben dagen derpå.

5. Favorittrening?

Utenom sex? Da må det bli alt kroppen min ikke er vant til. Jeg liker å sjokke den med nyheter. Jeg er en nysgjerrig person og det overstyrer forholdet mitt til trening. Så fort jeg leser om en ny treningsform løper jeg dit. Akkurat nå er det Soul Cykle og Physique 57 i New York.

Du kan lese mer om superbloggeren, og hva hun skal snakke om på karrieredagen her.