© Produsenten

Ny high-end sportsbutikk åpner i Oslo

Agentene bak Marc Jacobs, og Alexander Wang åpner sportsbutikk.

I midten av september åpner shoppingmagasinet Eger underetasjen, med en egen avdeling dedikert til det sportsfrelste motefolket. Sportskonseptet kalt Juice, satser på velkjente merker kombinert med smalere merker, alle med en høyteknologisk profil, og høy prisklasse.

Les flere saker om trening og sunnhet her!

– Sport har preget moten i flere tiår. Industrien for activewear, er i tillegg blitt motoren innen teknologiske utvikling av materialer og produksjon, og vi ser at kunden ønsker deg komfortene den tilbyr, forteller Kyrre Alver, konseptutvikler bak Juice, og en av grunnleggeren i Blender Agency som har agenturet på kjente merker som Marc Jacobs, Tory Burch, Alexander Wang, og Iro.
– Vi vet folk har høye krav til mote, til utstyr og seg selv – at de vil være, og føle seg sporty, men sofistikerte forteller Kyrre Alver.

Nytt norsk treningsmerke lanseres denne høsten!

Adidas by Stella McCartney, Falke, Arc’teryx , Lululemon, og Outdoor Voices er noen av merkene du vil finne hos Juice, og du blir en ”Juice’er” kan du nyte butikkens egen linje ferskpressede juicer, melde deg inn i deres løpeklubb, og delta på sesongbaserte sports-events.

Slik holder IT-jentene seg i form.

Gå ikke glipp av...vårt nyhetsbrev. Meld deg på, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert på alt som skjer innen mote, skjønnhet og trening.