Nike og Balmain med Olivier Rousteing

Olivier Rousteing avslører nytt designsamarbeid

Nå teamer det franske motehuset Balmain opp med sportsgiganten Nike, og Cristiano Ronaldo fronter kolleksjonen!

I morges annonserte Balmain-designeren Olivier Rousteing nytt designsamarbeid på Instagram-profilen sin, denne gangen med sportsgiganten Nike. Han har kastet seg på trenden med å designe treningsklær, slik som forgjengeren Riccardo Tisci, designer ved motehuset Givenchy, som har lykkes med å skape en trend medtreningsklær man nødvendigvis ikke trenger å trene med.

Med på laget har han fått med seg Real Madrid-spilleren, Cristiano Ronaldo som også er designerens favorittspiller og fronter denne kampanjen. Les eksklusivt intervju og se de første bildene fra kolleksjonen «Nike x Olivier Rousteing» her.

– Ikke bare en Cristiano Ronaldo en god spiller, men har også en fantastisk personlighet, og setter sunn livsstil og mote i spissen, sier Olivier.

Hjemmetrening: 5 øvelser som øker forbrenningen!

Designeren er blant de mest kjente profilene i bransjen, og vært krativ leder ved det franske motehuset de siste fem årene. Nå er det ventet en moderne treningskolleksjon med luksuriøse detaljer og lekre silhuetter. Det går rykter om at kolleksjonen er basert på designerens kjærlighet for fotball.

– Mote handler om catwalk og glamour, men med Nike var det mer om prestasjon og det atletiske, forklarer Rousteing.

Olivier Rousteing sitt seneste samarbeid med H&M var en suksess, og da vi inviterte til en eksklusiv kundekveld ble gjestelisten fylt på under en time, og plaggene solgte ut iløpet av kort tid. Nå gleder vi oss til å se mer av denne kolleksjonen!

Har du sett? Chanel har åpnet butikk en time fra Oslo!

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!