© Anna Stokland

Sunn i vår

Tren med stil og la deg inspirere av den nye, grønne bølgen. Her er noen enkle tips du kan følge for å føle deg opplagt denne sesongen.

Grønt nytt år

Om ett av nyttårsforsettene dine er å satse på en grønnere livsstil som veganer eller vegetarianer, er det viktig at du ikke utelukker de viktige næringsstoffene fra fisk. De plantebaserte Omega 3-kapselene Aliol fra Revjuvenated innholder marinealger med en konsentrert blanding av fosfolipidene DHA og EPA. Tilskuddet skal gi næring til cellene i kroppen og virke betennelsesdempende på hud som er preget av akne, eksem eller psoriasis. Aliol er helt fri for fisk og har ingen ettersmak.

Finn de plantebaserte Omega 3-kapselene her!

© State of Escape

Trendy treningsveske

Da de australske venninnene Brigitte MacGowan and Desley Maidment kom på idéen om å designe tidløse nett av det syntetiske gummimaterialet neopren, ante de neppe at den skulle bli it-vesken blant treningsentusiaster. Vesken som nå går under navnet State of Escape passer både til jobbuniformen og på gymmen. Det pustende stoffet motarbeider lukt fra skittent treningstøy, og knappene på hver side regulerer størrelsen på vesken. Gå for en frisk farge og sprit opp hverdagsantrekket ditt.

Du finner de trendy veskene hos Retro og på Miinto!

© Pierre Robert

Cheap & chic

Det er ingen tvil om at fint treningstøy gir en ekstra piff. Den nye yogakolleksjonen til Pierre Robert består av sømløse tights som er eksta høye på livet og sitter perfekt. Sports-bhen kommer i to forskjellige varianter, og støtter godt under aktiv trening uten å stramme og irritere huden. Vi gleder oss over den duse fargeskalaen som gjør det enkelt å mikse de forskjellige plaggene. Og for en gang skyld trenger du ikke blakke deg for å oppdatere treningsgarderoben heller.

Du kan klikke produktene rett hjem i postkassen her!

Les også:Dette er sneakersene for 2019

© NOFO

Oslo oase

Det er ingen tvil om at vegansk mat er i vinden, og flere steder i Oslo satser nå på en grønn linje. I en gjemt bakgård ved Posthallen finner du NOFO, som står for Nordic Foodprint. NOFO ble grunnlagt av matelskere som ønsker å inspirere til en mer bærekraftig livsstil. I restauranten byr de på plantebaserte måltider med en menytavle spisset etter sesongens råvarer. Velg mellom salater, supper, smoothieboller og desserter. De arrangerer også lukkede eventer med fokus på forskjellige typer supermat. Hold deg oppdatert via Instagram-profilen, @nordic_foodprint.