© Alexa Chung_Instagram, Josphine Skriver_Instagram, Hailey Baldwin_Instagram

Trening: Slik holder IT-jentene seg i form

Dette er treningen som holder IT-jentene glade og veltrente!

Når kropp og utseende er ditt sterkeste visittkort, kreves det en innsats for å holde verdien høy. Se hvilke treningsformer IT-jentene og supermodellen sverger til.

Jospehine Skriver

Den danske supermodellen fikk en pangstart på sin karriere da hun, kun etter noen år som modell, ble en Victorias Secret's Angel. Josephine er en fan av styrketrening, og fra sin Instagram-profil legger hun ut bilder fra både basketballtrening, og yogaøvelser som viser hvor smidig den vakre engelen er.

© Josephine Skriver_Instagram

Alexa Chung

DJ, programleder, bidragsytende redaktør for engelske Vouge og modell Alexa Chung har en spe kroppsform, og tar balletklasser med PT- og kjendisballerina Mary Helene Bowers ( i bakgrunnen på bildet til venstre) som står bak treningsformen «Ballet Beautiful». Supermodellene Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio og Doutzen Kroes er bare noen av de mange supermodellene som tar klasser med Mary Helen for å holde seg sterke.

3 effektive øvelser du kan gjøre hjemme!

© Alexa Chung_Instagram

Hailey Baldwin

Datteren til den yngste av de kjente Baldwin-brødrene, er fast kunde på Hollywoods treningssentre der hun ofte blir sett sammen med Kendall Jenner. I tillegg til styrke og kondisjon, trener også Hailey yoga med sin tante Chynne Phillips, tidligere kjent fra jentetrioen Wilson Philips.

Shoppetips: Sporty ting du bør shoppe på salg!

© Hailey Baldwin_Instagram

Miranda Kerr

Den australske supermodellen og beautygründeren Miranda Kerr er fan av treningsformen «Body and Soul», og sverger til yoga og pilates for å holde seg i form. Miranda har sitt eget hudpleiemerke: Kora Organics, der kokosnøtt er en av henne favorittingredienser.

© Miranda Kerr_Instagram

Adriana Lima

Victoria Secret's veteran Angel Adriana Lima har de siste tolv årene trent med sin egen personlige boksetrener for å hente energi og styrke. Iet intervju i Vouge forteller skjønnheten at hun kun trener boksing for å holde fasongen, og etter to fødsler er det lett å se at innsatsen gir resultater.

Boxing braid. Årets største flettetrend, og den originale boksefletta!

© Adriana Lima_Instagram

Julia Restoin Roitfeld

Datteren til den tidligere redaktøren av franske Vouge, Carine Roitfeld, bruker ballett som sin treningsform for å holde seg myk og sterk når hun ikke jobber med nettsiden Romy and The Bunnies, oppkalt etter datteren Romy.

Gå ikke glipp av...vårt nyhetsbrev. Meld deg på, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert på alt som skjer innen mote, skjønnhet og trening.

© Julia Restoin Roitfeld_Instagram