Monica Pine The Room
© Redaksjonen

Trening som gir fast hud

Anti-ageing trening er i ferd med å bli det nye store.

Da PT og ernæringsekspert Monica Øien begynte å undervise styrketimer med tempo, og lette vekter var det flere i det etablerte treningsmiljøet som lo av henne. I fjor eksploderte interessen for «Body Sculpting».

Les flere treningssaker HER!
– Mange fokuserer på å jobbe lokalt med bare en muskel, men da klarer ikke kroppen å aktivere cellefornyelsen optimalt. Det er først når du jobber med hele kroppen, du får oppnår effekt, og testosteronnivået som holder kroppen ung, holdes oppe, forklarer Monica.

Timene er inspirert av metodene til Hollywoods fitnessinstruktøren Tracy Andersson, som har råskinnene Madonna, og Jennifer Lopez på kundelisten. De siste årene har interessen for Body Sculpting eksplodert og The Roomhar tiltrukket Norges kjendiselite til det lille studioet i Vika.

– Jeg tror interessen har tatt av fordi kundene merker en forskjell. Jeg veksler mellom 40 og 50 programmer. Nøkkelen til å forme kroppen er å vekke musklene ved å hele tiden overraske. Lette vekter kan gjøre stor forskjell, avslutter den energiske instruktøren som flytter Monica med familien til USA for ett år.

Ny high-end sportsbutikk åpner i Oslo!

Monica vil fortsette å undervise «Body Sculpting» til kundene i Oslo studioet The Room, gjennom å sende live sendinger fra den solfylte stranden i California til studiet i Oslo.

Gå ikke glipp av...vårt nyhetsbrev. Meld deg på, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert på alt som skjer innen mote, skjønnhet og trening.