Vårens fineste treningstøy

Det hjelper faktisk på motivasjonen å kle på seg nye og fine treningsklær. Her er vårens fineste!

Fargerikt på treningssenteret © Produsentene
1 / 28

Fargerikt på treningssenteret

Det er på tide å børste støv av løpeskoene og finne tilbake til treningsgleden! Og selv om det er treningen i seg selv som er poenget, gjør det jo ikke noe om man føler seg litt fresh når man trener, eller hva?

Hvis du trenger noe nytt til treningsgarderoben, skal du klikke deg videre her. Vi har funnet fargerike og fine Bh-er, topper, tights, jakker og tilbehør som kan gjøre treningen mer fargerik og morsommere.

Sports-bh: Kult med gult © Gina Tricot
2 / 28

Sports-bh: Kult med gult

Ok, så det er kanskje ikke så mange som får sett den fine trenings-bh'en du har under toppen, men den trenger jo ikke være en utvasket, gammel sak likevel?

Denne fra Gina Tricot gir god støtte, og får opp humøret ditt.

BH fra Gina Tricot, 149 kr

Sports-bh: Tøff i turkis © Nelly.com
3 / 28

Sports-bh: Tøff i turkis

Den viktigste oppgaven til trenings-bh'en din er å holde bysten på plass når du trener. Du skal kunne hoppe og løpe uten å føle at puppene kommer i veien eller gir deg ubehag eller smerter i nakke og rygg.

BH fra Champion, nelly.com, 199 kr

Sports-bh: Smart glidelås © H&M
4 / 28

Sports-bh: Smart glidelås

Alle som har forsøkt å åle seg inn i en trenings-bh vet hvor vanskelig det kan være. Bh-en skal jo sitte godt for at den skal gi nok støtte, men det kan være et slit å få den på seg. Denne har en smart glidelås foran på brystet, så du kan gli inn i den og enkelt lukke den med glidelåsen.

BH fra H&M, 199 kr

Sports-bh: Rød retro © Ellos
5 / 28

Sports-bh: Rød retro

Nike har gode trenings-bh'er som gir deg den støtten du trenger. Denne fine og røde bh'en kan godt få synes under treningstoppen. Og skulle du slumpe til å befinne deg på stranden for en løpetur, kan du gjerne løpe i bare denne og en shorts, så fin er den.

BH fra Nike, ellos.no, 299 kr

Sports-bh: Myk og smidig © H&M
6 / 28

Sports-bh: Myk og smidig

Det er ikke alle treningsformer som krever like god støtte fra trenngs-bh'en. Når du for eksempel skal trene yoga, kan det holde med en topp i myk stretch-kvalitet. Denne føles lett og god, og lar deg fokusere på pusten.

BH fra H&M, 149 kr

Sports-bh: Just do it! © LaRedoute
7 / 28

Sports-bh: Just do it!

Denne trenings-bh'en ser rett og slett sporty ut! Og det er vel strengt tatt det som er meningen når man skal trene... Vi ser for oss at man fint kan spille volleyball på stranden i denne.

BH fra Nike, laredoute.no, 399 kr

Treningstopper: Rød lykke © Ellos
8 / 28

Treningstopper: Rød lykke

Litt farge på treningstøyet gjør det lettere å gi alt når man sliter med den siste repetisjonen eller den siste kilometeren. Denne toppen skal i alle fall få gi oss treningsglede.

Topp fra Adidas, ellos.no, 449 kr

Treningstopper: Løs fasong © Ellos
9 / 28

Treningstopper: Løs fasong

Hvis du foretrekker at treningstoppen din sitter litt løsere, kan du velge denne toppen fra Craft. Den gir deg litt mer spillerom og luft under vingene.

Topp fra Craft, ellos.no, 299 kr

Treningstopper: Klassiker med striper © Ellos
10 / 28

Treningstopper: Klassiker med striper

Denne toppen er laget i funksjonsmaterialet Climalite, som puster, transporterer bort fuktighet og holder deg tørr under treningsøkten. Og så ser den fin ut...

Topp fra Adidas, ellos.no, 349 kr

Treningstopper: Lange ermer © H&M
11 / 28

Treningstopper: Lange ermer

Før det blir varmere i været, kan det være greit å trene i en topp med lange ermer. Denne har i tillegg en hette som du kan trekke over ørene nå du løper like fort som vinden.

Genser fra H&M, 199 kr

Treningstopper: Solgul singlet © Ellos
12 / 28

Treningstopper: Solgul singlet

Du trenger ikke å kle deg i knallefarger fra topp til tå, denne fine singleten kan fint kombineres med en sort tights. Den er laget i materialet Dry-Fit, og har en fin bryter-rygg.

Topp fra Nike, ellos.no, 249 kr

Treningstopper: Gressgrønn singlet © H&M
13 / 28

Treningstopper: Gressgrønn singlet

Grønt er skjønt, også på trening! Denne toppen vil gi deg et kjærkomment fargeinnslag hvis treningsgarderoben din eller består av sorte plagg.

Topp fra H&M, 99 kr

Trenings-tights: Lilla lykke © Ellos
14 / 28

Trenings-tights: Lilla lykke

Det er faktisk lettere å både løpe og løfte vekter hvis du har en treningsbukse som sitter godt. Hvis du vil ha en modell som ikke går helt ned til anklene, kan du velge en 3/4 kort tights.

Tights fra Adidas, ellos.no, 499 kr

Trenings-tights: Sort klassiker © Gina Tricot
15 / 28

Trenings-tights: Sort klassiker

Kombiner denne sorte tightsen med en topp i en knallfarge. Sort er den tryggeste fargen du kan velge på løpetightsen, den virker slankende og holder inn formene dine.

Tights fra Gina Tricot, 249 kr

Trenings-tights: Løsere modell med beltestykke © H&M
16 / 28

Trenings-tights: Løsere modell med beltestykke

Hvis du velger roligere treningsformer, som for eksempel yoga, kan det være behagelig å trene i en mykere og mer avslappet bukse. Denne har i tillegg et beltestykke i midjen, som gjør at du slipper å vise magen når du strekker deg.

Bukser fra H&M, 199 kr

Trenings-tights: Neongult mønster © H&M
17 / 28

Trenings-tights: Neongult mønster

Denne tightsen vil få oss til å løpe fortere enn vinden, eller løfte noen ekstra kilo når armene verker. Kombiner dne gjerne med en topp i neongult, så du fremhever mønsteret.

Tights fra H&M, 199 kr

Jakker: Lilla løpejakke © Ellos
18 / 28

Jakker: Lilla løpejakke

Det er fortsatt ganske kaldt ute, og hvis du trenger litt ekstra varme utenpå treningstoppen, finnes det mange fine jakker å velge mellom. Som denne i lilla mønster.

Jakke fra Adidas, ellos.no, 799 kr

Jakke: Tørker lett © Ellos
19 / 28

Jakke: Tørker lett

Denne lette løpejakken tørker raskt, og gir et ekstra lag beskyttelse når du er ute og springer. Kombinasjonen av grått og neongult er veldig trendy denne sesongen, også på treningstøy.

Jakke fra Ellos, 399 kr

Jakke: Neongul vest © Gina Tricot
20 / 28

Jakke: Neongul vest

Hvis du vil et ekatra lag utenpå toppen ,men det blir for varmt med en jakke, kan du fint velge en vest. Denne synes i terrenget og er så fin at vi vurderer å bruke den også når vi ikke trener...

Vest fra Gina Tricot, 299 kr

Jakke: Grå med fargedetajer © H&M
21 / 28

Jakke: Grå med fargedetajer

Grått er absolutt en av de heteste fargene til våren og sommeren, så denne jakken kan brukes både til trening og til spaserturen på søndag.. De fine neon-detaljene på snøringen i halsen gir den et fint preg.

Jakke fra H&M, 499 kr

Jakke: Sporty prinsesse © Ellos
22 / 28

Jakke: Sporty prinsesse

Denne jakken er søt og retorfin, og skal få pynte oss på rolige løpeturer hele våren. Det lette materialet gjør at den ikke blir for tung å ha på seg når du løper i motbakke.

Jakke fra Nike, ellos.no, 1099 kr

Treningstilbehør: Telefon-etui © Gina Tricot
23 / 28

Treningstilbehør: Telefon-etui

Mange bruker smart-telefonen som musikkavspiller når de trener, men hvor skal man egentlig oppbevare den mens man løper eller løfter vekter? Dette smarte etuiet fester du rundt armen med borrelåsbåndet, så slipper du å tenke mer på det.

Etui fra Gina Tricot, 129 kr

Treningstilbehør: Bag © H&M
24 / 28

Treningstilbehør: Bag

Noe skal man jo bære treningstøyet sitt i på vei til treningssenteret. Vi velger oss denne lekre bagen fra H&M. Materialet er sporty og en sort veske er såpass nøytral at du fint kan bruke den når du skal på weekend-tur også.

Bag fra H&M, 349 kr

Treningstilbehør: Ankelsokker © H&M
25 / 28

Treningstilbehør: Ankelsokker

Disse korte sokkene er laget i et hurtigtørkende materiale, og vil holde føttene dine tørre mens du løper eller trener.

3-pack ankelsokker fra H&M, 79.50 kr

Treningstilbehør: Drikkeflaske © Ellos
26 / 28

Treningstilbehør: Drikkeflaske

Du skal alltid ha vann tilgjengelig når du trener, for å fylle på det du svetter ut. Å kjøpe nye vannflasker hver gang du skal trene kan bli dyrt, så invester heller i en drikkeflaske du kan bruke flere ganger.

Drikkeflaske fra Röhnisch, ellos.no, 49 kr

Treningstilbehør: Belteveske © H&M
27 / 28

Treningstilbehør: Belteveske

Hvis tightsen eller joggebuksen din ikke har lommer, kan det være et slit å plassere nøkler og andre småting. Da kan du ha nytte av en liten belteveske å oppbevare tingene dine i.

Belteveske fra H&M, 99 kr

Treningstilbehør: Hårbånd © Ellos
28 / 28

Treningstilbehør: Hårbånd

Det er ikke motiverende å måtte skyve bort en svett lugg for hvert skritt man løper, så dra håret bort fra ansiktet med et hårbånd.

Pakke med fire hårbånd fra Puma, ellos.no, 69 kr