Dirty Dancing
© Dirty Dancing

Undersøkelse viser: Dette vil vi helst gjøre på den første daten

Overraskende nok er det verken hvite duker eller langhelg til Roma vi aller helst ønsker oss. Finn ut hvordan du imponerer på den første daten!

Endelig er sommeren her, og for mange betyr det jakten på den store kjærligheten, men hvor foretrekker vi helst å legge det første møtet med en potensiell partner? Datingappen Happn har gjort en undersøkelse for å kartlegge nordmenns datingvaner, og resultatet vil muligens overraske deg.

Ferietips: Her er verdens mest romantiske locations

Det er nemlig ikke noen storslått balkongscene á la Romeo og Julie vi drømmer om. Ikke flotte restaurantbesøk eller tredagers ferie til romantiske storbyer heller. I følge undersøkelsen vil vi helst ta en drink, en enkel kaffe eller bli invitert hjem på hjemmelaget middag! Undersøkelsen viser at annen hver person kunne tenkt seg å komme hjem på middag hos daten. Så da er det vel bare å finne frem det gamle ordtaket om at veien til en manns hjerte går via magen?

Claire Certain, pressetalsmann i Happn, forteller at nordmenn aller mest er opptatt av å treffes i en setting der det er mulig å bli kjent. Om det er piknik i parken eller tur i skogen er ikke så viktig, så lenge det er mulig å snakke sammen i rolige omgivelser.

Det er derimot verdt å nevne at vi aller minst ønsker at daten skal invitere oss med på kino eller ut på nattklubb. Kanskje ikke så ulogisk - da det verken er lett å konversere bak popcornet i en kinosal eller ute på et dunkende dansegulv.

På leting? 10 tips for å finne drømmemannen

Det er også en viss forskjell på kjønn når det kommer til den perfekte date. Menn foretrekker spasertur, mens kvinner helst vil sitte ved et bord. Det er også stor variasjon i forhold til hva vi ønsker oss på de ulike ukedagene - og noe overraskende er det på en søndag vi aller helst vil møte drømmemannen. Mulig behovet for en myk armkrok melder seg etter en turbulent lørdagskveld på byen?

Så der har du svaret: Det trenger ikke å være så komplisert. Og er du en av dem som er klar for å kaste deg ut i datingsonen, har vi ett råd: Finn frem din indre Hellstrøm og invitér ham hjem på middag.

Kilde: Happn.com