© Anna Stokland

Våre favoritt-apper akkurat nå

Vi gir deg en oversikt over appene som hjelper på treningsmotivasjonen og gode helsevaner!

Under en pandemi hvor det føles som at tiden har stoppet opp har vi lært oss å gjøre det beste ut av situasjonen - der både egenpleie og velvære står høyt oppe på listen.

Med mer tid på telefonen har vi også hatt tid til å utforske ulike applikasjoner på telefonen som gjør det enklere å komme i mål med treningsrutinene og spise sunnere.

SmartGym / Asana Rebel / Seven

For treningsmotivasjon

Fysisk aktivitet og bevegelse er sunt for både sinnet og helsen. Enten du vil komme i bedre form, bli skikkelig god i en treningsform eller bare bli flinkere til å bevege deg vil garantert disse appene hjelpe:

- SmartGym: En treningsdagbok for deg som liker å ta notater eller planlegge treningsøvelser. Start med å lage en konkret plan og prøv å følge denne til punkt og prikke.
- Asana Rebel: Skap gode rutiner og gjør trening til en vane, om det så må bli hjemme i stuen. Denne treningsappen inspirerer deg til å smette inn i treningstøyet og jobbe hardt for å nå dine mål om det så er å bygge mer muskelmasse, få en smalere midje eller bli flinkere til å jogge.
- Seven: Få en personlig trener på mobilen som følger opp øktene dine og lager en målrettet plan. Øktene er basert på forskning for å oppnå maksimal effekt på kortest mulig tid, og ikke minst ha det gøy med trening.

Meditopia / Headspace / 10% Happier

For mer overskudd og bedre tankemønster

I en tid hvor det føles som at tiden har stoppet opp hjelper det med positive tanker og motivasjon.

- Meditopia: Hjelper deg å koble ut og bort fra ubehagelige tanker gjennom meditasjon og musikk.
- Headspace: Utfør ulike puste- og mindfullness-teknikker som gir ro, bedre velvære og balanse i hverdagen på kun noen få minutter.
- 10 % happier: Sliter du med søvn eller har konsentrasjonsvansker? Gjennom veiledet meditasjon, videoer og lærdom kan du uten distraksjon endre vonde vaner som gjør hverdagen enklere og bedre.

Sleep Cycle / WaterMinder / MealPrepPro

For bedre kosthold og helse

- Sleep Cycle: Mange undervurderer viktigheten av faste rutiner for god og dyp søvn. Gjennom applikasjonen kan du spore og analysere søvnmønsteret ditt som sørger for at du våkner mer opplagt og blid.
- WaterMinder: Alle vet at det er anbefalt å drikke opptil to liter vann om dagen, men de færreste klarer å holde mål. Denne appen minner deg på å drikke nok vann basert på kroppsvekt og personlige mål.
-MealPrepPro: Denne applikasjonen sørger for at du får i deg nok næring gjennom enkel og praktisk kostholdsplan som gjør det gøy å spise sunt.