10 inspirerende moteblogger

Bli inspirert av 10 fashionistaer sine unike moteblogger.

10 inspirerende blogger © http://www.garancedore.fr/en/, http://www.hanneli.com/, http://4thandbleekerblog.blogspot.com/, http://www.intriguemenow.blogspot.com/
1 / 11

10 inspirerende blogger

Garnce Doré, Hanneli Mustaparta og Elin Kling inspirerer på sine blogger til en mer kreativ og leken stil. Se de 10 mest inspirerende bloggene og la deg begeistre av jentenes unike måte å kle seg på.

5 inch and up © www.5inchandup.blogspot.com
2 / 11

5 inch and up

Finske Sandra Hagelstam er bosatt i London, hvor hun studerer fashion design på London College of Fashion. Bildene fra den populære bloggen hennes 5inchandup, dukker stadig opp hos andre bloggere, som inspireres av hennes lekne kreativitet. Hun blir beskrevet som en stilkamelon for sin evne til å gjøre enhver stil til sin egen. La deg imponere av hennes fantastiske skosamling og få tips til hvordan klær fra kjedebutikker kan få et eksklusivt preg.

Garance Doré © www.garancedore.fr/en/
3 / 11

Garance Doré

Franske Garance Doré er opprinnelig illustratør, men har med sin blogg både utviklet seg til anerkjent fotograf og blogger innenfor moteverdenen. Disse to egenskapene gir en inspirerende og variert blogg hvor vi følger Garance rundt om i verden. Hun har mange spennende oppdrag, alt fra å rapportere fra første rad på sesongens motevisninger til arbeid for Vogue Paris, alt dokumenterer hun godt med vakre bilder og morsomme kommentarer.

Anna Dello Russo © www.annadellorusso.com
4 / 11

Anna Dello Russo

Gå rett til kjernen av moteverdenen ved å følge med på Vogue Nippon-redaktøren Anna Dello Russo. På bloggen www.annadellorusso.com kan du la deg begeistre av den uredde italienerens unike stil, få oversikten over de nyeste gatemotebildene av henne, lese intervjuer og få et innblikk i hennes fashionable liv. Anna Dello Russo nærmer seg 50, men er likevel en av moteverdenens kuleste kvinner og til stor inspirasjon for verdens fashionistaer.

4th and bleeker © www.4thandbleeker.com
5 / 11

4th and bleeker

20 år gamle Alexandra Spencer står bak den inspirerende bloggen 4thandbleeker. Her skriver modellen og designeren om hverdagen sin og tar bilder av antrekkene sine med en attityde få motebloggere våger å ha. Både utseendet og garderoben hennes er misunnelsesverdige og sørger for at bildene hennes alltid ser fantastiske ut. Se opp for hennes kreative catwalk-inspirerte gjør-det-selv-løsninger som straks kopieres av motebloggere verden over.

Elin Kling © http://www.elinkling.net/stylebykling/
6 / 11

Elin Kling

Stilkamelonen Elin Kling er svenskenes absolutte fashionista. Med et utseende som både er søtt og rocka på samme tid, modellegenskaper og en særegen stil, er hun raskt blitt en av Skandinavias mest kjente bloggere. Antrekkene hennes er svært varierte, med spennende og unike detaljer. I tillegg til stilbilder, gir bloggen også et godt innblikk i hva som skjer i moteverdenen og er svært hyppig oppdatert. Her finner du garantert inspirasjon til det neste festantrekket, og kanskje en ny måte å sette sammen klær du allerede har?

Intrigue Me Now © www.intriguemenow.blogspot.com
7 / 11

Intrigue Me Now

IntrigueMeNow er nærmest en blogg du kan shoppe fra! Skjønnheten bak bloggen har nemlig en unik evne til å få klær fra Topshop, River Island, Aldo og www.asos.com til å se fantastiske ut. Slik har du muligheten til å stjele stilen uten å måtte blakke deg helt ut. Følg livet hennes i London og bli inspirert av hennes unike måte å sette sammen plagg på. Hun har sansen for detaljer, spesielle fargesammensetninger og ikke minst: sko, sko, sko!

The Cherry Blossom Girl © www.thecherryblossomgirl.com
8 / 11

The Cherry Blossom Girl

I havet av bloggere med en røff stil, skiller 25-åringe Alix Bancourt seg ut med sitt romantiske uttrykk. Alix jobber som både designer og frilansstylist, og har drevet bloggen The Cherry Blossom Girl siden 2007. Hennes kullsvarte hår og porselenshvite hud gir assosiasjoner til en ung Coco Chanel. Det er kanskje nettopp derfor Chanel valgte å invitere henne inn i Cocos berømte leilighet i 31 Rue Cambon i Paris, hvor Alix fikk ta bilder til bloggen. Den typisk franske skjønnheten kler seg ofte i plagg fra kjedebutikker, men setter prikken over i-en på antrekkene med designersko og -vesker.

Stockholm Streetstyle © http://stockholm-streetstyle.com/
9 / 11

Stockholm Streetstyle

Leter du etter rask inspirasjon, erStocholm Streetstyle bloggen du skal besøke. Svenske Daniel Troyse og Caroline Blomst står bak siden, som har vokst til å bli en stor inspirator for fashionistaer verden over. Her blir det lagt ut bilder av kjendiser og modeller, men også bilder av folk på gata med kul stil. Slik fanger bloggen opp både store og små trender som alle blir ivrig diskutert i kommentarfeltene.

Fashiontoast © http://www.fashiontoast.com/
10 / 11

Fashiontoast

Rumi Neely har siden 2007 drevet motebloggen Fashiontoast. Bosatt i California, men stadig på reisefot, reflekterer innleggene hennes mote fra både USA, Asia og Europa. Rumi driver i tillegg til bloggen en nettbutikk, jobber som modell og designer, og er nå også med i flere internasjonale motemagasiner. Bildene hennes er inspirerende og vakre, antrekkene rocka og bohem-inspirerte. Rumi Neely er, som de fleste andre motebloggere, over gjennomsnittlig opptatt av sko, og har sansen for vintageplagg, pels og paljetter.

Hanneli Mustaparta © www.hanneli.com
11 / 11

Hanneli Mustaparta

Norske Hanneli Mustaparta er et must i bloggsfæren. Fra motemetropolen New York blogger hun om hva som rører seg av trender blant designere og vanlige folk på gata. Hanneli har et øye for det unike, og er god til å påpeke de små detaljene hun falt for ved de ulike antrekkene. Det kan for eksempel være at hun har brukt blå eyeliner i skillen, eller at det er skjortekragen hun synes gjør antrekket spesielt. Bildene er alltid svært gjennomførte og serverer et lite stykke New York til oss her hjemme.