7 inspirerende moteblogger

Noen er nye, andre har vært i gamet en stund. La deg inspirere av disse 7 motebloggene!

Blogginspirasjon
1 / 8

Blogginspirasjon

Finn din nye bloggfavoritt blant disse inspirerende, unge menneskene. Noen av dem har vært i gamet en stund, andre er relativt ferske i faget. Vi har valgt ut 7 blogger vi tror har kommet for å bli.

Carolines Mode © http://carolinesmode.com/caroline/
2 / 8

Carolines Mode

La deg inspirere av Caroline Blomsts rocka og feminine stil. Hun er ofte å se på første rad under diverse moteuker, og jobber selv som stylist. Hennes kreative evne til å kopiere sine favoritter fra catwalken, gjør henne til en stayer i bloggeruniverset.

Sea of shoes © http://seaofshoes.com/
3 / 8

Sea of shoes

Velkommen til skohimmelen! Jane Aldridge startet sin moteblogg i april 2007, da hun var kun 15 år gammel. For Jane var bloggen både en hobby og en måte å fordrive tiden mellom studiene og hennes tilbakelente liv i Texas på. Skoentusiasten er stor fan av merker som Margiela, Prada, og Comme des Garçons. Det begynte i det små med et par sko fra Prada, i dag har Jane over 90 par designersko på hyllen.

Columbine Smille © http://columbine.freshnet.se/
4 / 8

Columbine Smille

Høsten 2009 fikk Columbine Smille den ettertraktede jobben som Elin Klings nye assistent, noe som skulle bli starten på hennes motekarriere. Hun har allerede rukket å bli kåret til Sveriges best kledde, blitt en anerkjent moteblogger og kan nå smykke seg med tittelen som moteredaktør for Elin Klings nye magasin. Columbine eksperimenterer ofte med fargesterk makeup, iøynefallende sko og overraskende fargekombinasjoner.

Stylebubble © http://stylebubble.typepad.com/
5 / 8

Stylebubble

Den 26 år gamle Lau er uten tvil en av Storbritannias største bloggere. Hun begynte i det små i 2006 og har senere blitt headhuntet av motemagasinet Dazed and Confused til å være deres nye nettredaktør. Med sin unike, fargerike stil og sine mange treff, er Lau blant dem som har gjort blogging til et yrke.

Streethearts © http://thestreethearts.com/
6 / 8

Streethearts

Norske Streethearts tar nydelig portretter og snapshots fra verden over. Fotografene bak bloggen lar oss få innblikk i de nyeste trendene fra de største motemetropolene, samtidig som de legger ut antrekksposter fra Oslo. En perfekt miks!

Froufrouu © http://www.froufrouu.com/
7 / 8

Froufrouu

Nadia Sarwar er kanskje blant de nyeste motebloggerne som man virkelig burde holde et godt øye med. Den britiske designeren unnlater aldri å gi oss en daglig dose med kreative antrekk og flotte fotografier. Det er enkelt og rent, og ikke minst lett å like. La deg inspirere!

Oracle Fox © http://www.oraclefox.blogspot.com/
8 / 8

Oracle Fox

Tom for inspirasjon? Ta en titt på bloggen Oracle Fox. Jenta bak bloggen heter Mandy Shadforth, en australsk kunstner. Hun har en forkjærlighet for frynser, fjær og strandliv - noe som reflekteres i hennes antrekksbilder. Mandy tipser også om nydelige moteserier og kampanjer.

Les også:

Verdens 15 beste moteblogger

De 5 beste skjønnhetsbloggene

Mer om Våre bloggere? Motta Costumes nyhetsbrev