blogger Camilla Pihl i Ganni Topp
© Privat

– Jeg blir ofte positivt overrasket og ender opp med fine favoritter jeg ved første øyekast ikke tenkte var noe for meg

Camilla Pihl deler sitt aller beste stylingtips!

Når kleskrisen er et faktum, kan det være greit med litt inspirasjon, og for en av Norges største stilikoner, Camilla Pihl (39), er fancy pants, fint hår og glødende hud alltid redningen. Få hennes beste stiltips her!

Hva er ditt beste stylingtips?

– Mitt beste tips er å ta med seg mange forskjellige plagg inn i prøverommet når du er i butikken og shopper. Plukk med deg farger du tenker du ikke kler og snitt som er litt annerledes enn det du vanligvis bruker. Prøv deg litt frem og lek deg med nye kombinasjoner.

Hva er det du liker ved dette tipset?

– Min erfaring er at jeg ofte blir positivt overrasket og derfor ender opp med fine favoritter jeg ved første øyekast ikke tenkte var noe for meg.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Ganske relaxed, til tider elegant. Til hverdags kler jeg meg ganske enkelt, og liker heller å leke meg med tilbehør. Så lenge håret og huden er fin, føler jeg meg vel i det meste. Jeg er ganske god til å pynte meg til fest, men kjører en avslappet stil ellers.

Camilla Pihl i rosa ganni genser
© @camillapihlno

Hvilke plagg redder en kleskrise for deg?

– Det kommer helt an på hva jeg skal og hvilken form jeg er i, men en hvit skjorte eller bluse, jeans, blyantskjørt i skinn, en fin ullgenser og en kåpe er plagg jeg alltid føler meg vel i. Og fancy pants, som jeg kaller dem. Bukser med trykk og mønster på. Også kommer jeg langt med et par fine sko og en bra veske!

Hvem ser du opp til rent stilmessig akkurat nå?

– Jeg har så mange fine venninner som er utrolig flinke til å kle seg. Hege Aurelie Badendyck (The Cool Girl, red.anm.) er en av dem. Hun er litt sånn som alltid ser ekstra kul ut. En sånn som gjør at du alltid angrer litt på at du ikke gjorde en bedre innsats før du møtte henne.

Hvordan styler du deg helst til hverdags?

– Da går jeg for en jeans, en hvit, fluffy ullgenser, et par ankelstøvler og smykker fra min egen Camilla Pihl by David-Andersen-kolleksjon.

camilla pihl hårspenne rød leppestift skinnjakke
© @camillapihlno

Og til fest?

– Jeg er mest opptatt av at håret og sminken ser bra ut når jeg skal på fest. Da føler jeg at jeg kan ta på meg hva som helst, og så funker det. Jeg prepper alltid huden med en av mine egne sheet-masker fra Skin Camilla Pihl – jeg er opptatt av å ha en glødende, sunn hud. Jeg er også opptatt av høye hæler som er gode å gå i. Dårlige sko kan ødelegge en hel kveld. Jeg har to par favorittstiletthæler i lakk som er helt fantastiske. Et par beige fra Dolce & Gabbana og et par svarte fra Valentino. De funker alltid. Og så er jeg blitt flinkere til å leke meg med morsomme kjoler, farger og mønstre istedenfor den klassiske lille sorte når jeg skal ha det gøy.

Fått med deg?Denne smoothie-oppskriften sverger Camilla Pihl til!